Stalen Steigers van Dorland BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Protonstraat 22 1 , 9743 AL Groningen, Groningen

E-mail

Over Stalen Steigers van Dorland BV

Wij van Stalen Steigers van Dorland zijn het bedrijf in Noord-Nederland waar kwaliteit voorop staat als het gaat om het monteren, demonteren en verhuur van stalen steigers. Wij zijn door tientallen jaren ervaring in de steigerbouw met name deskundig geworden bij de montage van ondersteuningssteigers.
Kwaliteit staat bij ons voorop. Wij zijn dan ook vanaf het eerste jaar gecertificeerd voor ISO 9001 en VCA. Op de bouw zijn wij in staat de montage van de ondersteuning en andere steigers volledig voor onze rekening te nemen inclusief de logistiek en het oplossen van problemen.

Op elk project loopt een meewerkend voorman van ons die verantwoordelijk is voor de voortgang, planning en veiligheid van het werk.

Ons werkterrein omvat ruwweg Noord Nederland ten noorden van de rijksweg A1 en ten oosten van het IJsselmeer.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

24-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Groningen

Is Stalen Steigers van Dorland BV in Protonstraat 22 1, Groningen Groningen 9743 AL uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Ondersteuning diensten in Groningen beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Groningen Ondersteuning per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Groningen, 9743 AL, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3815571]