Koken voor KiKa

Door: Stichting Marktactiviteiten Groningen (s.m.g.)  21-09-2012
Trefwoorden: Markten, Koken, Lekker Eten

Zaterdag 29 september 2012 wordt er op de kop van de Vismarkt in Groningen een proeverij georganiseerd. Normaal worden de hapjes altijd weggegeven ter promotie van de warenmarkt in de stad. Deze keer echter moeten de hapjes gekocht worden: voor ten minste €. 1,00 ontvangt men een hapje hoofdgerecht en een toetje. We starten rond 11.00 uur en gaan door tot ongeveer 15.30 uur. De opbrengst komt volledig ten goede aan KiKa de stichting die geld inzamelt om kanker onder kinderen te bestrijden.

Trefwoorden: Koken, Koken op de markt, Lekker Eten, Markten, Proeverij,

Contact Stichting Marktactiviteiten Groningen (s.m.g.)

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share

Andere producten en diensten van Stichting Marktactiviteiten Groningen (s.m.g.)

06-09-2010

Foodplein op de Grote Markt in Groningen

Midden in het centrum van Groningen heerlijk eten en drinken in een gemoedelijke sfeer.


SINTERKLAAS OP DE MARKT van Stichting Marktactiviteiten Groningen (s.m.g.) thumbnail
24-11-2009

SINTERKLAAS OP DE MARKT

Zaterdag 28 november 2009 zal tussen 11.00 uur en 15.00 uur Sinterklaas op de warenmarkt in Groningen aanwezig zijn. Op de kop van de Vismarkt kunt u van uw kind en Sint een leuke foto maken. Ook krijgen de kinderen die bij Sint op de markt zijn geweest een aardigheidje. Natuurlijk heeft Sint ook een aantal Zwarte Pieten meegenomen en die, het zijn er acht, zullen lekkers op de markt uitdelen. Rond 11.00 uur komt de Sint samen met de pieten aan in een limougine of een oude schoolbus


SURINAAMS KOKEN OP DE MARKT 14-11-2009 van Stichting Marktactiviteiten Groningen (s.m.g.) thumbnail
22-10-2009

SURINAAMS KOKEN OP DE MARKT 14-11-2009

14 november a.s. is er op de Vismarkt in Groningen Surinaams KOKEN OP DE MARKT. Hiervoor hebben we uitgenodigd de bekende Surinaamse kokkin Estrelia. Met verse ingrediënten van de markt zullen de heerlijkste gerechten worden bereidt en de bezoekers van de markt kunnen deze gratis proeven. 


ISLAMITISCH KOKEN OP DE MARKT TIJDENS VIERING SUIKERFEEST van Stichting Marktactiviteiten Groningen (s.m.g.) thumbnail
27-09-2008

ISLAMITISCH KOKEN OP DE MARKT TIJDENS VIERING SUIKERFEEST

Op zaterdag 4 oktober wordt er weer gekookt op de markt in Groningen. Aangezien 4 oktober de ramadan eindigt en het suikerfeest begint een speciale koken op de markt met  alleen maar Islamitische gerechten. Het geheel zal worden opgeluisterd door een aantal optredens van de buikdansgroep van Tineke Rouw en de gehele dag zullen de hapjes begeleid worden door de muzikale klanken van een aantal Turkse muzikanten. De lokatie is aan de zijkant van de Korenbeurs, we starten rond de klok van


MEDITERAANSE KOOKKUNSTEN van Stichting Marktactiviteiten Groningen (s.m.g.) thumbnail
25-08-2008

MEDITERAANSE KOOKKUNSTEN

Zaterdag 30 augustus a.s. dan is het weer zover, KOKEN OP DE MARKT. Deze keer lekkere gerechten van rond de Middellandse Zee. We starten zo rond de klok van 11.00 uur met het uitdelen van de verrukkelijke hapjes en denken zo rond de klok van 15.00 uur leeg te zijn. Deze keer kunt u ook enkele specialiteiten proeven van marktkooplieden van de Vismarkt in Groningen. Ook maakt u kans op een waardebon van €. 3,00, het enige wat u hoeft te doen is een vraag over.......eten te beantwoorde


KOKEN OP DE MARKT IN GRONINGEN 28 JUNI 2008 van Stichting Marktactiviteiten Groningen (s.m.g.) thumbnail
19-06-2008

KOKEN OP DE MARKT IN GRONINGEN 28 JUNI 2008

Meestal op de laatste zaterdag van de maand wordt er op de zaterdagmarkt in Groningen gekookt en op 28 juni a.s. is het weer zover. Op de Grote Markt voor het stadhuis kunt u tussen 11.00 uur en 15.00 uur weer proeven van vier heerlijke gerechten. Deze actie wordt u namens alle marktkooplieden aangeboden door de Stichting Marktactiviteiten Groningen.   


GRONINGER MARKTKRANT NUMMER 3 IN JUNI UIT van Stichting Marktactiviteiten Groningen (s.m.g.) thumbnail
02-06-2008

GRONINGER MARKTKRANT NUMMER 3 IN JUNI UIT

De Groninger Marktkrant nummer 3 is uit. Twaalf pagina's informatie over marktkooplieden, acties op de markt en speciale aanbiedingen op de markten in de stad Groningen. Ook een puzzel voor de volwassenen en een kleurplaat voor de kleintjes ontbreekt niet. De krant wordt verspreid bij 95.000 huishoudens in Groningen en omstreken. Voor een impressie van de krant kijk op www.groningermarkten.nl .  


KOKEN OP DE MARKT NIEUWE STIJL van Stichting Marktactiviteiten Groningen (s.m.g.) thumbnail
02-06-2008

KOKEN OP DE MARKT NIEUWE STIJL

Voor het eerst dit jaar is er weer gekookt op de markt. Onze eigen vertrouwde Italiaanse marktkok Giovanni heeft samen met zijn dochter Suzanne weer zijn uiterste best gedaan om het Groninger marktpubliek culinair te verwennen.

Sinds 1 juni is onze kooksite: www.kokenopdemarkt.nl te vinden op het internet. Hier vindt u de gerechten die tijdens het Koken op de Markt zijn bereidt.

Zowel het Koken op de Markt als de internet site zi


PRIMA SAMENWERKING WINTERCITY EN GRONINGER WARENMARKT!! van Stichting Marktactiviteiten Groningen (s.m.g.) thumbnail
21-01-2008

PRIMA SAMENWERKING WINTERCITY EN GRONINGER WARENMARKT!!

Voor het eerst hebben de Groninger warenmarkt en Wintercity in de decembermaand samen activiteiten georganiseerd op de zaterdagen. Een geweldige make-over show, het koken op de markt, de  kerststandbeelden en de dweilorkesten maakten dat de zaterdagen in december zowel voor de warenmarkt als voor Wintercity een groot succes waren.


GRONINGER MARKTKRANT ZIET HET DAGLICHT van Stichting Marktactiviteiten Groningen (s.m.g.) thumbnail
21-01-2008

GRONINGER MARKTKRANT ZIET HET DAGLICHT

Op 3 december 2007 is de eerste Groninger Marktkrant uitgegeven. De Stichting Marktactiviteiten Groningen denkt met deze krant de marktkooplieden de mogelijkheid te bieden om een breed publiek te bereiken en te informeren. Het is de bedoeling om deze krant vier maal per jaar uit te brengen in een oplage van 80.000 exemplaren.


KOKEN OP DE VISMARKT IN GRONINGEN EEN GROOT SUCCES van Stichting Marktactiviteiten Groningen (s.m.g.) thumbnail
19-10-2007

KOKEN OP DE VISMARKT IN GRONINGEN EEN GROOT SUCCES

Zaterdag 13 oktober j.l. is er om het suikerfeest in te luiden door drie koks gekookt op de Vismarkt in Groningen. 


WEBSITE GRONINGER MARKTEN van Stichting Marktactiviteiten Groningen (s.m.g.) thumbnail
06-10-2007

WEBSITE GRONINGER MARKTEN

Sinds juni van dit jaar is de website www.groningermarkten.nl in de lucht. Deze website wordt boven ieders verwachting door zeer veel mensen bezocht. Op deze website informatie over alle markten in de stad Groningen.


KOKEN OP DE MARKT IN GRONINGEN OP 13 OKTOBER A.S. van Stichting Marktactiviteiten Groningen (s.m.g.) thumbnail
06-10-2007

KOKEN OP DE MARKT IN GRONINGEN OP 13 OKTOBER A.S.

Op zaterdag 13 oktober a.s. begint het Suikerfeest. Daarom worden er op de kop van de Vismarkt, het kookeiland, door een Turkse vrouwelijke kok, een Thaise vrouwelijke kok en Italiaanse kok tussen 11.00 uur en 15.00 uur heerlijke hapjes bereidt waarvan het winkelend publiek heerlijk kan smullen.  Alle hapjes worden bereidt met artikelen van de markt. Ook wordt er op de markt turks fruit geserveerd.

Deze actie wordt georganiseerd door de Stichting Marktactivite


NIEUWE VRAAG VOOR DE MAAND JULI OP DE MARKTEN IN GRONINGEN van Stichting Marktactiviteiten Groningen (s.m.g.) thumbnail
01-07-2007

NIEUWE VRAAG VOOR DE MAAND JULI OP DE MARKTEN IN GRONINGEN

In juni is de actie "VRAAG en ANTWOORD gestart op alle markten in de stad Groningen. Iedere eerste week van de maand wordt er in een plaatselijk huis aan huis blad een vraag gesteld aan het publiek. Komt u in de Groningen iemand tegen die u deze vraag stelt en u weet het goede antwoord dan ontvangt u een waardebon van €. 3,00, die vrij te besteden is bij iedere marktkraam in de stad Groningen. De vraag in juni was: wat voor dier staat er als windwijzer op de Martinitoren.