Nieuw bestuur Stichting Marktactiviteiten Groningen

Nieuw bestuur Stichting Marktactiviteiten Groningen van Stichting Marktactiviteiten Groningen (s.m.g.)

Door: Stichting Marktactiviteiten Groningen (s.m.g.)  01-04-2007

Per 1 februari heeft het voltallige bestuur van de Stichting Marktactiviteiten Groningen (S.M.G.)  zijn functie neergelegd. De heren P. Wilner en B. Zwier ontbrak het na 10 jaar aan verdere inspiratie. Ook konden zij de combinatie van hun eigen bedrijf en de bestuursfunctie bij de S.M.G. niet meer combineren. Na een korte zoektocht hebben zich drie nieuwe bestuursleden aangemeld om de kar te gaan trekken. De nieuwe voorzitter is H.A. Schockman uit Groningen, de nieuwe penningmeester is H. Olt uit Groningen, als algemeen lid is A. Kuipers uit Veendam toegetreden tot het bestuur van de S.M.G.

Wat doet de S.M.G.? De S.M.G. organiseert promotionele activiteiten rondom de markten in Groningen. Iedere marktkoopman die in Groningen op de markt staat betaald over iedere vierkante meter die hij huurt een vast bedrag aan reklamegeld. Deze gelden worden door de gemeente Groningen samen met de marktgelden geincasseerd en maandelijks op de rekening van de S.M.G. overgemaakt. De acties van de S.M.G. kunnen variëren van vlaggetjes op de markt tot het organiseren van grote loterijen en alles wat daar tussen zit.

Inmiddels is de website www.groningermarkten.nl operationeel. Hierop veel informatie over alle markten in de stad Groningen en aandacht voor acties op de markten.

Inmiddels is in Juni de actie Vraag en Antwoord gestart. Het winkelend publiek wordt in de eerste week van iedere maand een vraag gesteld. Wordt de vraag goed beantwoord dan krijgt de winnnaar een waardebon van €. 3,00. Deze bon is te besteden bij iedere marktkraam in de stad Groningen.

De vraag voor de maand juni was: wat voor dier staat er als windwijzer op de Martinitoren? De vraag voor de maand juli is: Welk gebouw in Groningen is onlangs tot mooiste van Nederland gekozen?  

  


Contact Stichting Marktactiviteiten Groningen (s.m.g.)

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share