Tandartsenpraktijk De Verbetering

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: De Verbetering 10 , 9744 DZ Groningen, Groningen

E-mail - Geen ingevoerd

Over Tandartsenpraktijk De Verbetering

Tandartspraktijk De Verbetering in Hoogkerk, nabij Groningen, biedt u niet alleen algemene tandheelkundige zorg en preventie, maar voorziet tevens in een aantal specialistische behandelingen, zoals implantologie en kindertandheelkunde.

Ons team bestaat uit 4 tandartsen, 3 mondhygiënisten, 3 preventie assistenten, 6 tandarts assistenten, 1 sterilisatieassistent en 1 praktijkmanager.

U begrijpt dat wij voor het verlenen van deze zorg de nodige bij- en nascholing behoeven. Dit wordt dan ook regelmatig door het gehele team gevolgd.

Naast het feit dat wij een professioneel team zijn, houden wij van betrouwbaarheid, openheid en gezelligheid in het team onderling, maar ook naar u als patiënt.

In onze praktijk bieden wij studenten van de opleidingen mondhygiëne, tandheelkunde en tandartsassistenten een stageplaats. Zo kan het voorkomen dat u gezien wordt door een stagiaire. Mocht u daar moeite mee hebben kunt u dat natuurlijk aangeven.

Openingstijden

Ma - Wo
-
Do
-
Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Tandartsenpraktijk-de-Verbetering/335348779885645

Categorieën: Dentists

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Groningen

Is Tandartsenpraktijk De Verbetering in De Verbetering 10, Groningen Groningen 9744 DZ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Orthodontie diensten in Groningen beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Groningen Orthodontie per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Groningen, 9744 DZ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826911]