Tandartspraktijk Van Wely

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Hoendiep 1 , 9718 TA Groningen, Groningen

E-mail

Over Tandartspraktijk Van Wely

Welkom bij tandartspraktijk van Wely.

Tandartspraktijk van Wely is een voortzetting van de praktijk van de heer Alkema. De heer Alkema heeft meer dan dertig jaar deze praktijk gevoerd toen hij de mogelijkheid gaf aan tandarts van Wely om de praktijk over te nemen.

Wij zijn een tandartspraktijk die algemene tandheelkundige zorg verleent en druk bezig is met specialisatie op het gebied van bijvoorbeeld endodontie (wortelkanaal behandelingen) en implantologie.

Sinds kort zijn wij verhuisd naar een nieuwe praktijk waar meer mogelijkheden voor ons en u zijn. Deze nieuwe praktijk maakt deel uit van een gezondheidscentrum waarin vele andere takken binnen de gezondheidszorg ook vertegenwoordigd zijn.

Om u beter van dienst te kunnen zijn, zijn wij nu ook bereikbaar via het internet. Zo kunt u 24 per dag terecht voor informatie.

Kaart

Openingstijden

Ma - Wo
-
Do
-
Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Dentists

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Tandartspraktijk Van Wely in Hoendiep 1, Groningen Groningen 9718 TA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Sealen diensten in Groningen beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Groningen Sealen per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Groningen, 9718 TA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825884]