Toner.nl: nieuwe webwinkel voor zakelijke en consumentenmarkt

Toner.nl: nieuwe webwinkel voor zakelijke en consumentenmarkt van Toner.nl

Door: Toner.nl  08-12-2008
Trefwoorden: Mkb, Office, Printers

Groningen, 8 december 2008 – Toner.nl is dé nieuwe webwinkel voor printers, hardware, toners en cartridges voor zowel de zakelijke als de consumentenmarkt. Toner.nl is anders dan traditionele webwinkels en onderscheidt zich door de adviserende rol, de verkoop van toners van het eigen merk, gebruiksvriendelijke zoektechnologie en het brede assortiment. Daarnaast staat het milieu hoog op de agenda en werkt het bedrijf mee aan een uitgebreid recycleprogramma. Toner.nl heeft een breed assortiment en biedt naast toners ook printers en kantoorartikelen, zoals papier en etiketten.

Toner.nl hecht veel waarde aan gebruiksvriendelijkheid. Tijdens kantooruren zijn de accountmanagers bereikbaar voor advies, technische informatie en allerhande vragen. Toner.nl investeert in het kennisniveau van haar medewerkers, waardoor accountmanagers in staat zijn klanten deskundig te adviseren over oplossingen op het gebied van printen.

Door internationale inkoopkracht profiteert de klant van lage prijzen. Toner.nl biedt naast de traditionele tonermerken ook een goedkoper alternatief. Toner.nl biedt ruim 40.000 printergerelateerde producten die door een geavanceerde zoektechnologie eenvoudig te vinden zijn. Tevens helpt Toner.nl haar klanten milieubewust omgaan met toners en cartridges door de levering van een retourdoos. Als deze vol is wordt de doos gratis opgehaald en steunt de klant diverse goede doelen zoals het Vicki Brownhuis en het Helen Dowling Instituut.

“Toner.nl richt zich op honderd procent klanttevredenheid”, aldus Rico Eerenstein van Toner.nl. “Door snelle en zorgvuldige levering van alle internetbestellingen en maximale service streven wij ernaar dit doel te behalen. In de regel worden bestellingen op werkdagen binnen 24 uur overal in Nederland geleverd. Tevens houden wij onze klanten en bezoekers in een maandelijkse nieuwsbrief op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen de printmarkt.”

-------------

Over Toner.nl
Toner.nl is een snel groeiende onderneming met een ruim assortiment op het gebied van printers, hardware, toners & cartridges voor zowel zakelijk als thuis gebruik. Toner.nl is one-stop-shopping en heeft meer dan 40.000 artikelen op de website.

Door internationale inkoopkracht profiteert de klant van lage prijzen en wordt bespaard op orderkosten door via internet te bestellen. Toner.nl probeert voor haar klanten maandelijks de optimale voordelen te blijven garanderen. Een team van experts streeft continu naar de beste inkoop, zo wil Toner.nl een voorsprong behouden houden op de concurrentie en streeft Toner.nl naar een duidelijke en up-to-date website. Ga voor meer informatie naar www.toner.nl

Trefwoorden: Consument, Inktcartridge, Mkb, Office, Printers, Toner