Traffic4u eerste Microsoft adExcellence member in Nederland

Door: Traffic4u  07-02-2008
Trefwoorden: Zoekmachine Marketing, Accreditatie, Adexcellence


Microsoft adExcellence opleidingsprogramma

Microsoft adExcellence is een opleidingsprogramma waarbij consultants getraind worden om maximaal rendement uit adCenter te halen. Traffic4u kan met het behalen van deze aan haar klanten aantonen dat zij beschikt over kennis inzake adCenter. Tevens krijgt Traffic4u als adExcellence member speciale privileges waarmee de expertise op het gebied van Microsoft adCenter verder ontwikkeld kan worden.

Speciale UK pilot
Traffic4u werkt veel samen met internationale klanten en mede daarom heeft Microsoft Traffic4u uitgenodigd mee te doen aan een speciale internationale pilot vanuit de UK. Hierdoor is Traffic4u het eerste zoekmachine marketingbureau in Nederland dat in aanmerking is gekomen voor de accreditatie.

Over Traffic4u
Traffic4u is een toonaangevend zoekmachine marketingbureau, gespecialiseerd in het goed positioneren van websites in de resultaten van zoekmachines. Traffic4u heeft een divers klantenbestand, waaronder gerenommeerde bedrijven als Philips, KPN, ING, Renault en Transavia.com. Momenteel zijn er voor Traffic4u meer dan 70 specialisten werkzaam op de kantoren in Groningen, Amsterdam, Madrid en Salamanca.

Noten voor de redactie:

Handige links

www.traffic4u.nl

www.adexcellence.com

www.microsoft.com


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Harmen Visscher
Business Development Manager
[email protected]

Trefwoorden: Accreditatie, Adexcellence, Microsoft Adcenter, Traffic4u, Zoekmachine Marketing, Zoekmachine Marketingbureau,