Traffic4u eerste zoekmachine marketingbureau met Google Analytics accreditatie

Traffic4u eerste zoekmachine marketingbureau met Google Analytics accreditatie van Traffic4u

Door: Traffic4u  23-06-2008
Trefwoorden: Zoekmachine Marketing, Websites, Analytics

Google Analytics Authorized Consultant accreditatie
Al jaren adviseert Traffic4u haar klanten op het gebied van Web Analytics. Door een toenemende adviesvraag besloot Traffic4u een half jaar geleden haar dienstverlening verder te professionaliseren en uit te breiden met de vorming van een volwaardig Web Analytics team. Dat dit team hard aan de weg timmert, blijkt uit de erkenning die zij onlangs als eerste zoekmachine marketingbureau kreeg: de officiële Google Analytics Authorized Consultant (GAAC) accreditatie.

Naast de strenge eisen waar een bureau aan moet voldoen, moet het bureau door middel van een aantal praktijkcases, aantonen over voldoende kennis en ervaring te beschikken. Traffic4u slaagde niet alleen in het verkrijgen van de accreditatie, maar werd hierbij zelfs verrast door een compliment van Google: “We were very impressed by your application and think that your firm would make an excellent partner.”

Met de accreditatie krijgt Traffic4u toegang tot exclusieve fora en bètaversies, expert training in San Francisco en staat zij vermeld op de officiële Google Analytics partnerpagina. Bovendien heeft het Web Analytics team nu gemakkelijk en direct toegang tot de ontwikkelaars van Google Analytics.

Sterk groeiende vraag naar Web Analytics expertise
Met de stijgende online budgetten, neemt ook de vraag naar Web Analytics toe. Door bezoekersgedrag te meten en op basis hiervan beslissingen te nemen, kunnen bedrijven hun marketingbudgetten gerichter inzetten en zo het rendement van hun online inspanningen aanzienlijk zien stijgen. Bij veel organisaties bestaat echter een tekort aan kennis en ervaring, waardoor de behoefte aan expertise toeneemt. Traffic4u speelt in op deze behoefte; het groeiende Web Analytics team is gespecialiseerd in implementaties, data audits, multivariate testing, training en consultancy in zowel Google Analytics als andere pakketten.

Accreditatie steun in de rug bij verdere ambities
De GAAC accreditatie zal Traffic4u helpen in de ambitie om haar Web Analytics afdeling neer te zetten als de derde grote adviestak van het bedrijf. Gert-Jan Munneke, directeur Traffic4u: “Web Analytics vervult op dit moment een sleutelrol voor onze klanten om het rendement van hun website verder te verbeteren. Het inzicht dat goede Web Analytics verschaft levert vaak duizenden euro’s op. Het is daarom een logische aanvulling op onze bestaande dienstverlening”.

Over Traffic4u
Traffic4u is een toonaangevend zoekmachine marketingbureau, gespecialiseerd in het goed positioneren van websites in de resultaten van zoekmachines. Traffic4u, marktleider in Nederland, werkt voor gerenommeerde bedrijven als Philips, KPN, ING, Renault en Transavia.com. Momenteel zijn er voor Traffic4u 100 specialisten werkzaam op de kantoren in Groningen, Amsterdam, Madrid en Salamanca.


Noot voor de redactie:

Meer informatie en contact
Maurits van Eeghen, Sales Manager, vanEeghen@traffic4u.nl, 06-41 664 557 of 020-462 60 80


Grafische onderdelen
Logo GAAC klein:
http://www.traffic4u.nl/display/GAAC/Analytics_AC_80x80.gif

Logo GAAC groot:
http://www.traffic4u.nl/display/GAAC/Analytics_AC_167x167.gif

Logo Traffic4u:
http://www.traffic4u.nl/display/GAAC/TRAFFIC4ulogoSEM(midden).jpg


Handige links
De officiële partnerpagina van Google: (zodra de tekst vertaald is naar alle 25 talen zal Traffic4u hier geplaatst worden)
http://www.google.com/analytics/nl-NL/support_partner_provided.html

Traffic4u:
http://www.traffic4u.nl
http://www.traffic4u.nl/web_analytics.html

Google Analytics:
http://www.google.com/analyticsTrefwoorden: Accreditatie, Analytics, Marketingbureau, Traffic4u, Web Analytics, Websites, Zoekmachine Marketing, Zoekmachine Marketingbureau, Zoekresultaten,