Zylom kiest voor Traffic4u na internationale pitch

Zylom kiest voor Traffic4u na internationale pitch van Traffic4u

Door: Traffic4u  10-03-2008
Trefwoorden: Online Marketing, Zoekmachines, Marketingbureau

Brendan McNulty, Marketing manager bij Zylom, geeft aan waarom er voor Traffic4u is gekozen: “Traffic4u heeft een kwalitatieve dienstverlening met een duidelijke focus op het behalen van het hoogst mogelijke rendement. Ze is in staat om bedrijven met een grote kennis van online marketing aanvullend te adviseren. Voor deze samenwerking hebben wij de belangrijkste spelers op het gebied van zoekmachine marketing in Europa gevraagd om hun beste voorstel te doen. Daarbij hebben we geselecteerd op kwaliteit van dienstverlening, kennisniveau en prijs. Daarnaast was het een absolute pre dat Traffic4u reeds beschikt over kantoren in het buitenland. Dit bij elkaar heeft ervoor gezorgd dat Traffic4u als beste partner naar voren is gekomen.”

Gert-Jan Munneke, CEO van Traffic4u, is erg trots op deze nieuwe samenwerking Zylom: “We zijn zeer blij dat Zylom ons ziet als aanvulling op de bij hun reeds aanwezige kennis. Zylom heeft al een goede online marketingstrategie waarbij het een absolute uitdaging vormt om daar nog verbeteringen op aan te brengen. Dat er voor Traffic4u is gekozen binnen zo’n sterke internationale competitie is een groot compliment aan het hele team van Traffic4u.”

Over Zylom
Met meer dan 100 gratis online woord en puzzelspelletjes is Zylom de leidende producent en distributeur van online games in Europa. Maandelijks spelen 10 miljoen mensen Zylom’s gratis online spelletjes, op www.zylom.com of via haar Europese netwerk. Van de nieuwste woordspellen tot hersenkrakende Sudoku’s en spannende puzzelspellen, met Mahjong als ultieme favoriet. Vooral vrouwen zijn gek op de gratis online spellen bij Zylom; 80% van alle bezoekers is vrouw en ouder dan 20 jaar. Zylom is gekozen tot Website van het Jaar 2007 in Nederland, Groot-Brittannië, Frankrijk, en Spanje. Sinds begin 2006 is Zylom onderdeel van RealNetworks, Inc, de leidende producent van digitale media services en software.

Over Traffic4u
Traffic4u is een toonaangevend zoekmachine marketingbureau, gespecialiseerd in het goed positioneren van websites in de resultaten van zoekmachines. Traffic4u heeft een divers klantenbestand, waaronder gerenommeerde bedrijven als Philips, KPN, ING, Renault en Transavia.com. Momenteel zijn er voor Traffic4u meer dan 80 specialisten werkzaam op de kantoren in Groningen, Amsterdam, Madrid en Salamanca. Meer informatie over Traffic4u: www.traffic4u.nl.


---------------------------------------------------------------------------------------------------
Noot voor de redactie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Maurits van Eeghen
Sales Manager
E-mail: [email protected]

Traffic4u BV
Overschiestraat 184/O
1062 XK Amsterdam
Telefoon: 020 462 60 80

Trefwoorden: Marketingbureau, Online Marketing, Realnetworks, Traffic4u, Zoekmachine Markting, Zoekmachines, Zylom,