Verloskundige Stadspraktijk

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Hanzeplein 1 , 9713 GZ Groningen, Groningen

E-mail

Over Verloskundige Stadspraktijk

De Verloskundige Stadspraktijk is met 8 verloskundigen de grootste verloskundigenpraktijk van Groningen. Groot genoeg om je veel verschillende mogelijkheden te kunnen bieden. Klein genoeg voor een persoonlijke werkwijze.

Gedurende je zwangerschap word je begeleid door een team van twee verloskundigen. Door in duo’s te werken kom je altijd op consult bij iemand die je goed kent. En moet er een echo gemaakt worden, dan kan dat meestal direct of nog dezelfde dag, bij ons op de praktijk. Want we zijn ook echocentrum. Onze bijdrage is erop gericht dat jij straks klaar bent voor de bevalling. Dat je vertrouwt op je zelf, of het nu gaat om de zwangerschap, de bevalling of het ouderschap. Tijdens je zwangerschap stel je een persoonlijk bevalplan op. Daardoor kunnen wij tijdens de bevalling precies aansluiten bij jouw ideeën en jouw wensen. Dat vinden we belangrijk. Jij doet de bevalling, wij zijn er bij en helpen je wanneer je ons nodig hebt.

Wij bieden ook groepsconsulten op basis van Centering Pregnancy. Kijk voor meer informatie op onze site.

Door onze unieke samenwerking met kraamverzorgenden werken we als één team. Dat merk je omdat de zorg heel goed op jou en op elkaar is afgestemd. Wij noemen dit GOUD.

We zijn een erkend echocentrum. Dit heeft een groot voordeel als de verloskundige graag een echo wil om duidelijkheid te krijgen over de conditie van je kindje. We maken alle verloskundige echo's inclusief de prenatale screening.

Naast de verloskundige zorg bieden wij je nog een aantal extra’s. Elke maand organiseren we voorlichtingsavonden over zwangerschap, bevalling en borstvoeding. Die zijn gratis. Eén van onze verloskundigen is speciaal getraind om zwangeren te begeleiden die erg tegen de bevalling op zien. Wil je graag zwanger worden? Kom dan naar ons kinderwensspreekuur.

Wilt je meer echo's dan er worden vergoed, dan kan dat. Wij bieden ook echo's op verzoek.

Openingstijden

Ma - Wo, Vr
-
Do
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Obstetricians

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Groningen

Is Verloskundige Stadspraktijk in Hanzeplein 1, Groningen Groningen 9713 GZ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer 24-uurs service diensten in Groningen beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Groningen 24-uurs service per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Groningen, 9713 GZ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3741396]