Visscher mevr en Schepman mevr Tandartspraktijk

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Goeman Borgesiuslaan 47 , 9722 RC Groningen, Groningen

E-mail

Over Visscher mevr en Schepman mevr Tandartspraktijk

Voor het maken van afspraken kunt u bellen telefoonnummer 050-5266566.
Na 17.00 is de praktijk gesloten . Voor spoedeisende hulp s'avonds en in het weekend kunt u kontakt opnemen met de dienstdoende tandarts.
Onze praktijk neemt nieuwe patiënten aan.
Tandarts Tineke Visscher heeft deze praktijk 8 jaar geleden opgezet. Daarvoor heeft ze samen met Dick Prins 15 jaar een groepspraktijk gehad. Ze is in 1982 afgestudeerd als tandarts aan de Rijksuniversiteit te Groningen en is geboren in Kampen.

Tineke heeft een partner en een dochter. Ze is een rustig persoon en streeft naar duidelijke communicatie. De juiste tandarts voor een stukje vakmanschap.

Tandarts Nicolet Schepman werkt ,sinds april 2008, op de dinsdag in de praktijk. Tevens is zij werkzaam bij tandarts Menger in Haren. Mevrouw Schepman is afgestudeerd in 2000 als tandarts aan de ACTA in Amsterdam.

Als extra aandachtsgebieden bij het afstuderen had zij: kinderen,esthetiek en medisch gecompromitteerde patiënten. Na haar afstuderen heeft zij 4 jaar in een grote groepspraktijk in Warmond gewerkt. Na Warmond heeft ze 4 jaar in Rotterdam gewerkt. Ze is getrouwd en heeft 2 kinderen. Ze is geboren en getogen in Haren.
Helena Toxopeus.
Tandartsassistente.
Helena is een ervaren tandartsassistente.Vier jaar geleden is ze afgestudeerd aan de opleiding in Groningen. Ze komt oorspronkelijk uit Tsjechie, maar spreekt goed nederlands. Ze is getrouwd en woont in Finsterwolde.

Kaart

Openingstijden

Ma - Do
-
Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Dentists

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Visscher mevr en Schepman mevr Tandartspraktijk in Goeman Borgesiuslaan 47, Groningen Groningen 9722 RC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Orthodontie diensten in Groningen beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Groningen Orthodontie per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Groningen, 9722 RC, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3817745]