Ikari cosmetica

Door: Vitale Di Vita Figuur en Huidverbetering Instituut  18-01-2012
Trefwoorden: Cosmetica, Huidverzorging, Huidverbetering

    

Vitale Di Vita introduceert doorbraak in cosmetica

Zoveel mensen, zoveel verschillende huidtypen. En toch raden fotomodellen in glossy bladen en dito tv-programma's -maar ook dat aardige meisje van de drogist- u de juiste cosmetica aan. Een illusie. Hoe weten ze welk product goed voor uw huid is zonder uw huid te kennen? En als het product dan voor iedereen geschikt is, hoe kan deze dan de meest effectieve verzorging bieden voor juist uw unieke huidtype? Figuur & Huidverbetering Instituut  Vitale Di Vita was die onkunde en opgeklopte blabla een gruwel en introduceert als eerste salon in het noorden het revolutionaire IKARI YourSkinType concept, een doorbraak in de cosmetica.

Kern van het IKARI concept is het meten van diverse facetten van uw huid wat resulteert in een unieke huidcode. Het YourSkinType meetsysteem is het resultaat van jarenlange research en gepatenteerde technologie in één van de meest gerenommeerde laboratoria van Zwitserland. De intensieve samenwerking tussen dermatologen met een ruime ervaring en software ingenieurs heeft geresulteerd in een uiterst precieze en betrouwbare meetmethode.Tijdens het intakegesprek analyseren wij uw huid met een scanner, waarna we alle gegevens verwerken in het software programma die meer dan 300.000 huidtypes herkent. De uitkomsten van de scan levert een unieke code op die uw huidtype in al haar facetten weerspiegelt en koppelt aan de juiste serums en crèmes van IKARI met de juiste concentraties specifiek voor uw huid.

En waar andere cosmeticamerken een vermogen stoppen in marketing, reclame en distribiteurs -wat maakt dat de gebruiker in sommige gevallen tot tachtig procent meer betaalt dan de werkelijke waarde van het product-, daar elimineert IKARI al deze onnodige kosten. Met als resultaat: topcosmetica, perfect afgestemd op uw huidtype, juiste en heldere instructies en dat alles tegen betaalbare prijzen.

Trefwoorden: Cosmetica, Gezichtsproducten, Huidanalyse, Huidproblemen, Huidverbetering, Huidverjonging, Huidversteviging, Huidverzorging, Huidvesrstrakking

Contact Vitale Di Vita Figuur en Huidverbetering Instituut

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share

Andere producten en diensten van Vitale Di Vita Figuur en Huidverbetering Instituut

Doe de gezondheidscheck van Vitale Di Vita Figuur en Huidverbetering Instituut thumbnail
06-03-2013

Doe de gezondheidscheck

Doe nu de gezondheidscheck en pak uw overgewicht of huidprobleem van binnen uit aan.


Figuur en Huidverbetering instituut van Vitale Di Vita Figuur en Huidverbetering Instituut thumbnail
20-04-2011

Figuur en Huidverbetering instituut

Vitale Di Vita zorgt onder persoonlijke begeleiding voor plaatselijk afvallen en een verbeterde strakkere huidstructuur.