Vitale Di Vita zorgt voor revolutionaire doorbraak met Cosmetica op maat

Vitale Di Vita zorgt voor revolutionaire doorbraak met Cosmetica op maat van Vitale Di Vita Figuur en Huidverbetering Instituut

Door: Vitale Di Vita Figuur en Huidverbetering Instituut  09-11-2011
Trefwoorden: Cosmetica, Huidverbetering, Schoonheidsspecialiste

Bij cosmeticawinkels, televisie en glossy bladen raden fotomodellen u cosmetica aan, zonder dat ze uw huid kennen. Hoe kunt u dan verwachten dat deze producten voor u ook echt werken? Producten die voor iedereen geschikt zijn, kunnen nooit de meest effectieve verzorging bieden voor uw speci­fieke huid. Daarom zijn we bij Vitale Di Vita op zoek gegaan naar de mogelijkheden om dit probleem op te lossen en zijn we uitgekomen bij het unieke IKARI  YourSkinType™ systeem. Het IKARI concept is gebaseerd op een zuiver wetenschappelijke meetmethode. Tijdens het intakegesprekanalyserenwij uw huid met een scanner, waarna we alle gegevens verwerken in ons software programma die meer dan 300.000 huidtypes herkent.

Dat levert een unieke huidcode op die u naar een persoonlijke selectie van cosmeticaproducten, mét de juiste gebruiksaanwijzing leidt.

Wat betekent dit voor u als consument?

Wie topcosmetica zegt, denkt aan Zwitserland. Hét leidinggevend labo in Zwitserland werd aangesproken om dit project ter harte te nemen. Hun rijke ervaring in het vervaardigen van luxe cosmetica voor de duurste merken ter wereld werd gekoppeld aan de kennis van het meten. Zo werd een unieke en modulair aanpasbare lijn gecreëerd. Specifieke ingrediënten voor elk huidprobleem en elk huidtype werden in hoge concentraties verwerkt in diverse serums en crèmes van hoog niveau.

 

Als veeleisende consument heeft u alle reden tot juichen. IKARI is een nieuw merk van professionele topcosmetica die uitsluitend verkrijgbaar is bij erkende huidverzorgingsinstituten en nu dus ook in Groningen bij Vitale Di Vita. Na een huidanalyse volgt uw huidcode, die uw huididentiteit is. De crèmes en serums worden op maat op u huid afgestemd gevolgd door een begeleidend persoonlijk advies, daardoor werken ze gericht en doeltreffend.

En dan is er nog meer goed nieuws:

Doordat dure cosmeticamerken veel geld uitgeven aan reclame en marketingactiviteiten en er ook nog allerlei distribiteurs een graantje mee willen pikken betaalt u als consument in sommige gevallen 80% meer dan de werkelijke waarde van het product. Bij het IKARI concept hebben we nutteloze kosten zoals reclame en dure tussenpersonen uitgeschakeld. Met uw persoonlijke huidcode kunt u de producten nu rechtstreeks bij ons instituut of via internet aanschaffen. Kortom topcosmetica op maat specifiek afgestemd op uw huid met de juiste gebruiksaanwijzing tegen betaalbare prijzen. Tevens kunt u bij Vitale Di Vita terecht voor specifieke huidoplossingen en heerlijke IKARI Facial Treatments waarin hoog geconcentreerde producten en speciale behandeltechnieken worden toegepast die gericht zijn op specifieke problemen van uw huid. Vitale Di Vita heeft geen standaard behandelingen! Door middel van de huidscan en bijbehorende analyse wordt elke facial aangepast aan wat uw huid op dat moment nodig heeft.

IKARI Facial Treatments bij Vitale Di Vita staan voor een ultieme beleving van serene rust en welbehagen en het gevoel voor welness in combinatie met speciale massages en drukpunt technieken en  maximale huidverbetering. U zult zich na afloop als herboren voelen.

Trefwoorden: Anti-aging, Cosmetica, fraction needling, Gezichtsbehandelingen, Gezichtsproducten, Huidtherapeut, Huidverbetering, Huidversteviging, Huidvesrstrakking, Mesotherapie, Microdermabrasie, orthomoleculaire voedingssupplementen, Peeling, Schoonheidsspecialiste,

Contact Vitale Di Vita Figuur en Huidverbetering Instituut

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share

Ander nieuws en updates van Vitale Di Vita Figuur en Huidverbetering Instituut

Vitale Di Vita zorgt voor revolutionaire doorbraak met Cosmetica op maat van Vitale Di Vita Figuur en Huidverbetering Instituut thumbnail
09-11-2011

Vitale Di Vita zorgt voor revolutionaire doorbraak met Cosmetica op maat

     Bij cosmeticawinkels, televisie en glossy bladen raden fotomodellen u cosmetica aan, zonder dat ze uw huid kennen. Hoe kunt