Wensink AUTOSCHADE

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Malmoweg 6 , 9723 HP Groningen, Groningen

E-mail - Geen ingevoerd

Over Wensink AUTOSCHADE

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Uw kostbare bezit kan zomaar schade oplopen. Grote schade waarbij plaatwerk moet worden uitgedeukt. Kleine schade zoals krassen en pitten. Of ruitschade. Het is in alle gevallen van belang dat de schade snel en vakkundig wordt hersteld. Zonder dat de waarde van uw auto terugloopt of veiligheid in het gedrang komt.

Wij hebben alle benodigde kennis en kunde voor het herstellen van uw personen- of bedrijfswagen in huis. Bij ons wordt uw auto professioneel en snel hersteld, zodat u in de kortst mogelijke tijd weer over een zo goed als nieuwe auto kunt beschikken.

Wij werken voor elke verzekeraar
Wanneer er schade ontstaat aan uw wagen, is de keuze van het schadeherstelbedrijf helemaal aan u. Ook al verwijst uw verzekeringsmaatschappij u naar een schadeherstelbedrijf waar zaken mee gedaan worden, u kunt gewoon melden dat u uw auto liever naar ons brengt. U hebt dan de zekerheid dat uw auto wordt gerepareerd volgens de fabrieksspecificaties. Bovendien behoudt uw auto zijn waarde.

Veiligheid en vervangend vervoer
Veiligheid gaat boven alles. Daar geven wij niets op toe. Wij gaan dan ook zeer grondig te werk. Niet alleen de zichtbare schade wordt hersteld, maar vooral ook de onzichtbare. Denk bijvoorbeeld aan uw airbags, de gordelspanners, de staat van de kreukelzones en de wielophanging.

Natuurlijk regelen wij, wanneer de schade aan uw auto door ons wordt hersteld, vervangend vervoer voor u. Zo is uw mobiliteit altijd gewaarborgd.

Grote en kleine schade
Schades zijn er in diverse varianten. Hieronder geven wij een overzicht van de verschillende typen.

Grote plaatwerkschade
Juist bij grote schade komt het aan op kennis en ervaring, maar ook originele onderdelen spelen hierbij een belangrijke rol. Uw auto dient er na reparatie niet alleen weer als vanouds uit te zien, maar ook te voldoen aan de zeer strenge veiligheids- en kwaliteitseisen die u mag verwachten.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

18-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Wensink-Autoschade/423837091052134

Categorieën: Auto Repairs

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Wensink AUTOSCHADE in Malmoweg 6, Groningen Groningen 9723 HP uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Groningen beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Groningen Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Groningen, 9723 HP, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3818612]