Wetenschapswinkels Rijksuniversiteit Groningen

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Oude Kijk in 't Jatstr 26 , 9712 EK Groningen, Groningen

E-mail - Geen ingevoerd

Over Wetenschapswinkels Rijksuniversiteit Groningen

Een stage of scriptie met groot maatschappelijk nut, resultaten waar mensen buiten de universiteit op zitten te wachten en waar ze mee verder gaan. Dat kan binnen de projecten van de wetenschapswinkels. De medewerkers van deze wetenschapswinkels, die gezamenlijk alle faculteiten vertegenwoordigen, bemiddelen en geven waar nodig extra begeleiding. Ook de zorg over haalbaarheid, objectiviteit en publiciteit rond het onderzoek is bij ons in goede handen. Zowel voor bachelor- als masterstudenten zijn er projecten te vinden!

Kaart

Openingstijden

Betalingsmogelijkheden

Visa

Featured Message

Neem vandaag contact op

30-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Education

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Wetenschapswinkels Rijksuniversiteit Groningen in Oude Kijk in 't Jatstr 26, Groningen Groningen 9712 EK uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Education diensten in Groningen beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Groningen Education per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Groningen, 9712 EK, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3817970]