Wilde BV De Wegenbouw

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Ulgersmaweg 30 A , 9731 BT Groningen, Groningen

E-mail - Geen ingevoerd

Over Wilde BV De Wegenbouw

Op dit moment is De Wilde Wegenbouw een allround GWW-bedrijf, dat zich sterk profileert door zich te richten op specialismen in de verschillende disciplines in de wegenbouw. Door de inzet van vakkundig en ervaren personeel en het gebruik van moderne materialen breidt De Wilde Wegenbouw het gespecialiseerde takenpakket steeds verder uit. Zodoende zijn wij in staat om in te spelen op de eisen, die vanuit de markt aan ons worden gesteld. Door mee te bewegen met de wensen van onze opdrachtgevers kunnen wij flexibel opereren en tevens bijdragen aan de verdere ontwikkeling van vakmanschap en ervaring. De Wilde Wegenbouw B.V. Groningen Bij De Wilde Wegenbouw draait alles om kwaliteit. Dat beloven we niet alleen, maar dat garanderen we ook. Uiteraard is ons bedrijf ISO en VCA gecertificeerd. Desondanks stellen we onze uitvoerende medewerkers voortdurend in de gelegenheid om hun kennis en vakkundigheid door nascholing en training te vergroten. Daardoor verzekert het bedrijf zich van inzicht en toepassing van de nieuwste technologische en innovatieve ontwikkelingen, want stilstand zien wij als achteruitgang.

Als groeiende organisatie staan wij open voor al uw vragen, maar ook voor uw adviezen en kritische kanttekeningen. Immers, u als opdrachtgever en wij als bedrijf hebben hetzelfde doel voor ogen: een goed eindresultaat, waar we samen trots op kunnen zijn!

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Construction Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Wilde BV De Wegenbouw in Ulgersmaweg 30 A, Groningen Groningen 9731 BT uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Groningen beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Groningen Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Groningen, 9731 BT, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3744041]