Bezemschoon opleveren van uw woning of bedrijf

Bezemschoon opleveren van uw woning of bedrijf van Woningboedel.nl

Door: Woningboedel.nl  20-02-2012
Trefwoorden: Verhuisbedrijf, Woningontruiming, Senioren Verhuizing

 Woningontruiming - Boedelontruiming - Boedel inkoop Seniorenverhuizing                                                                                                                                        Wilt u uw woning of pand laten ontruimen?
De Woningboedel.nl in Groningen is de specialist in het ontruimen en onderhouden van woningen en panden. We bieden deze service aan voor particulieren en bedrijven en zijn met name actief in de provincies Groningen en Drenthe.
Naast het regelrecht ontruimen en bezemschoon opleveren van woningen en panden bieden wij ooktal van aanvullende diensten. Aan sommige opdrachten zijn vaak minimale eisen verbonden, maar er zijn ook gevallen waarbij naast het ontruimen nog andere zaken uitgevoerd dienen te worden.
Zoals bijvoorbeeld herstelwerkzaamheden, in of aan de woning, schoonmaken en verwijdering van afval.Ook zaken zoals montage en vervanging van hang en sluitwerk, schilderwerk, stucwerk, herstel van sanitaire voorzieningen. 
Hoe dan ook bieden wij een totaal oplossing voor iedere type ontruiming. Doordat wij een totaal pakket kunnen aanbieden heeft u tal van voordelen. Zo nemen wij al uw ontruiming en herstel werkzaamheden geheel uit uw handen en maken wij uw woning of pand weer in orde.
Zo kunt u het met een gerust hart opleveren bij uw verhuurder of uw huis in de verkoop plaatsen.
De Woningboedel.nl is onderdeel van Arnold's Onderhoudsbedrijf. U heeft enkel met één bedrijf te maken waardoor u tijd en kosten bespaard en tevens meer flexibiliteit en snelheid verkrijgt. Als u met afzonderlijke bedrijven werkt bent u alleen al een flink bedrag kwijt aan voorrijkosten laat staan de tijd die er mee gemoeid gaat. 

Trefwoorden: Bezemschoon opleveren van uw woning of bedrijfspand, Boedel inkoop, Boedelontruiming, Senioren Verhuizing, Verhuisbedrijf, Woningontruiming,