Yekka

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Pottebakkersrijge 11 , 9718 AG Groningen, Groningen

E-mail

Over Yekka

Robuust, stoer en abstract. Dat is Yekka. Een mix van meubelstukken, foto’s, kunst, sieraden en meer. Een oude fabriekslamp uit Groningen of een versleten koffer die iemand ooit, in een ver verleden, heeft gebruikt: items die geleefd hebben. Dat zie je, dat voel je. En in een nieuwe context spreken deze items vaak nog meer dan ze al deden.

Yekka heeft een neus voor producten die gerecycled zijn en wordt blij van duurzame en natuurlijke materialen. Speciaal voor jou worden de mooiste stoere en robuuste items verzameld en gemaakt. Alles met veel oog voor mens & natuur.

De naam 'Yekka'
Een lange winterse wandeling in de bossen met een jachtlustige hond die achter zijn prooi, een ree, aanzit. Dat is het moment dat mijn bedrijf een naam krijgt. Yekka is Grieks voor ‘jachthond’ en jagen is precies wat ik ook doe. Speuren naar mooie spulletjes en creatieve ideeën; daar word ik blij van.

In het kleine Friese dorpje waar ik opgroeide begon mijn zoektocht. In de natuur of in oude, vervallen boerderijtjes vind ik echte, pure items die zichtbaar geleefd hebben. Ook het strand heeft bijzondere aangespoelde schatten, zoals hout, schelpen en flessen. Stukken waar de zee zijn stempel op heeft gedrukt. Daardoor krijgen ze een robuust en soms zelfs ruig verweerd uiterlijk. Juist die imperfectie geeft karakter en dat vind ik mooi. Alles wat ik verkoop en maak heeft dat ‘onaffe’ randje. Puur, authentiek en creatief. Dat is Yekka.

Ben je nieuwsgierig naar Yekka? Speur lekker rond in mijn webshop! Je kunt me ook volgen op Facebook, Instagram en Pinterest.

Openingstijden

Ma - Zo
24 uur open

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

06-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/robuustyekka/

Categorieën: Furniture Shops

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Yekka in Pottebakkersrijge 11, Groningen Groningen 9718 AG uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Groningen beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Groningen Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Groningen, 9718 AG, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5226293]