yoga op Terschelling

yoga op Terschelling van Yvonne Coppens

Door: Yvonne Coppens  26-11-2014
Trefwoorden: Massage, Persoonlijke Ontwikkeling, Yoga

YOGAWEEKEND TERSCHELLING 9-11 januari 2015 Even heerlijk tijd voor jezelf Genieten van zon, zeelucht en stilte Low-budget en toch volledig verzorgd Yin-Yoga, Yoga in de buitenlucht en Klankschalenmeditatie en natuurlijk nog tijd voor jezelf om te genieten van wat Terschelling biedt. Van vrijdag 9 – zondag 11 januari kun je heerlijk ontspannen tijdens een Yogaweekend op Terschelling. In een werkelijk prachtig gelegen locatie (Stayokay Terschelling) kun je een weekend lang ontspannen tijdens de Yogalessen, lekker eten van het buffet en rustig slapen met de geuren en geluiden van de zee in je kamer. Onder leiding van Yogadocent Yvonne Coppens mag je alles even vergeten en je volledig richten op jezelf. Programma vrijdag Aankomst vrijdagavond YinYoga zaterdagochtend Buiten Yoga zaterdag Tijd voor jezelf zaterdagavond Klankschalenmeditatie zondagochtend YinYoga Er is mogelijkheid tot het bijboeken van Thai massage en stemanalyse. Over Yvonne “Van 1997 tot 2006 heb ik een opleiding gevolgd in de traditionele yogafilosofie, daarnaast volgde ik nog vele cursussen en workshops oa yin yoga teacher training, vipassana meditatie, klankschalen, stemanalyse. In 2011 ben ik gestart met de thai yoga massage. Sinds 2003 geef ik les in yoga en meditatie en bied ik ondersteuning bij persoonlijke processen. Mijn inspiratiebron is het dagelijks leven, hoe om te gaan met alle gebeurtenissen die er zijn. Hoe te reageren op wat er zich elke dag aandient in je leven. De kleine ergernissen en de grote dillema’s, verdriet, pijn, maar ook vreugde, hevige verliefdheid ed. Hoe vind je die gulden middenweg die uiteindelijk leidt naar dat gevoel van tevredenheid.” Stayokay Terschelling Deze Stayokay ligt op een prachtige locatie in Terschelling-West. Op loopafstand van de veerboot en het dorp kan je in dit hostel genieten van een prachtig uitzicht, een steeds veranderende Waddenzee. Eb en vloed brengen je gelijk in de juiste sfeer en samen met de andere yogaliefhebbers of heerlijk in je eentje geniet je van alles wat de Stayokay en Terschelling je te bieden hebben. Kosten Je betaalt 190 euro voor het hele weekend. Daar zit alles in: welkomstdrankje, 3 yogalessen en 1 klankschalenmeditatie, 2 overnachtingen (op een 2-, 3- of 4-persoonskamer met andere deelnemers van het Yoga-weekend), 2 x dinerbuffet, 2 x ontbijtbuffet en 2 x lunchpakket, zaal(huur) voor de yoga-lessen en thee bij de yogalessen. De groep bestaat uit 10-14 personen. Het is niet mogelijk om alleen de yogalessen te volgen, zonder verblijf. Er zijn mogelijkheden voor het bijboeken van stemanalyse, Thai Yoga Massage en fietshuur. Opgave Geef je op door een email te sturen aan [email protected] met daarin je naam, adres, telefoonnummer evt bijzonderheden t.a.v. maaltijden. Je ontvangt vervolgens de betaalinformatie.

Trefwoorden: Hatha Yoga, Massage, Onthaasten, Ontspannen, Persoonlijke Ontwikkeling, stemanalyse, Terschelling, Thai Massage, Weekend, Weekendje Weg, yin yoga, Yoga

Andere producten en diensten van Yvonne Coppens

02-02-2017

Speciale yogalessen voor je ogen of je rug.

Yogalessen met speciale aandacht voor ongemakken en klachten. Yoga voor je ogen yoga voor je rug


yoga met je blote voeten in het gras van Yvonne Coppens thumbnail
29-03-2014

yoga met je blote voeten in het gras

Beleef Yoga in de buitenlucht, aan het water, heerlijk ontspannen. Elke dinsdag bij mooi weer om 18.00ur en om 20.00uur. Kom gerust langs, ervaring niet nodig.


01-02-2014

yinnen met vriendinnen

Samen met je vriendinnen een heerlijk ontspannende yin yogales volgen. 90 minuten lekker yinnen of een ochtend/ middag/ avond vullend


25-10-2013

kennismaken met yoga

kennismaken met yoga


06-08-2013

kennismaken met meditaite

Je hoort er veel over maar wat is het nu eigenlijk MEDITEREN. In deze 3 lessen kun je kennismaken met verschillende vormen van concentratie en meditatie. Wat zijn de grondslagen en waarom zou je meditatie beoefenen. Je krijgt uitleg en natuurlijk gaan we ook daadwerkelijk oefenen, zodat je zelf de positieve werking kan ervaren. De lessen zijn open voor iedereen met en zonder ervaring.


06-08-2013

zaterdagse verdieping

In de ochtend of middag 3 uur tijd voor jezelf. Via yogahoudingen, meditatie en diverse andere technieken op een ontspannen manier een ander aspect van jezelf ontdekken. De lessen zijn open voor iedereen met en zonder ervaring.


06-08-2013

yoga voor je ogen

Onze ogen zijn gemaakt om te ZIEN. Echter door onze levenswijze,veel scherm kijken en weinig bewegen, neemt het natuurlijke aanpassingsvermogen af. .In deze speciale yyogalessen leer je vooral ve ogen je nek schouders te ontspannen zodat jouw ogen zichzelf weer kunnen gaan herstellen.


14-03-2013

persoonlijke yoga energie en wijsheid

Persoonlijke Yoga, energie en wijsheid Er zijn van die momenten in het leven waarop je behoefte hebt aan wat


13-03-2013

lesrooster groepslessen yoga in Groningen

Zowel in Groningen als in Grou bestaat de mogelijkheid tot het volgen van groepslessen. De groepjes zijn klein in Groningen maximaal 4 personen en in Grou maximaal 8 personen. Dit betekent dat er altijd ruimte is voor jou specifieke behoeften en vragen. Het uitgangspunt van de lessen is de filosofie van de raja yoga zoals die is vastgelegd door Patanjali in de yoga sutras.


13-03-2013

persoonlijke yoga, energie en wijsheid

Persoonlijke Yoga, energie en wijsheid Er zijn van die momenten in het leven waarop je behoefte hebt aan wat


10-03-2013

grondbeginselen van raja yoga

Grondbeginselen van raja yoga Voor iedereen die op zoek is naar een duidelijke basis of behoefte heeft aan verdieping van de wetenschap van yoga.


10-03-2013

yoga in Groningen

In april 2013 starten er een aantal yoga cursussen in Groningen lokatie Het Helperhart Kochstraat 1-2 9728 KA Groningen


10-03-2013

yin yoga in Groningen

Vanaf april 2013 in Gronigen Het Helperhart kochstraat 1-2 9712 KA Groningen   In april 2013 starten er een


11-12-2012

stemanalyse

Stemanalyse Jouw stem is net zo uniek als je vingerafdruk of irisscan. VA Stemanalyse is een snelle en