Zijlstra Lock- Borduur- en Naaimachines

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Sontweg 15 , 9723 AT Groningen, Groningen

E-mail

Over Zijlstra Lock- Borduur- en Naaimachines

Zijlstra Naaimachines is een van de oudste, maar zeker een van de meest bekende naaimachine-zaken van Nederland. Opgericht in 1933, is het dit jaar dus 80 jaar oud. Vaak wordt opgemerkt wat er allemaal veranderd is in deze tijd. Wij spreken liever van verbeterd. We hebben een zeer grote collectie nieuwe en gebruikte machines van alle TOP-merken. Geselecteerd voor u op een gunstige prijs/kwaliteit verhouding, met de LAAGSTE-PRIJS-GARANTIE! En ondanks de leeftijd van de zaak staat er een jong en enthousiast team voor u klaar!

We leveren alles direkt uit voorraad. We geven deskundig advies en goede service. Ook na de aanschaf kunt u bij ons terecht voor gratis lessen op afspraak en voor workshops en/of cursussen, door aanmelding.

Laagste-prijs-garantie wil zeggen dat u zeker mag weten dat de machine die u bij ons koopt, na inruil/korting, bij een andere vakzaak niet goedkoper is! Partijhandel, opheffings uitverkopers, internetverkopers en outlet winkels uiteraard uitgesloten, wegens de zekerheid die wij u geven met betrekking tot lessen, service en garantie.

Zijlstra Naaimachines geeft op nieuwe en gebruikte huishoud-machines een jaar garantie AAN HUIS! DIREKT KLAAR DUS. Dit geldt in de drie noordelijke provincies en is ook zonder voorrijkosten! Deze garantie kunt u na een jaar verlengen door middel van een onderhoudsbeurt aan de machine*. Bovendien heeft u op elke nieuwe machine minimaal 3 jaar, maar zelfs tot 5 jaar fabrieksgarantie. Fabrieksgarantie wil zeggen, dat constructie en/of materiaalfouten kosteloos worden verholpen door de importeur. Dit kan alleen bij de officiële dealer! Let op: garantie vervalt door zelf te sleutelen of door dit te laten doen door niet ondersteunde reparateurs!!!

Omruilgarantie.

Openingstijden

Ma, Zo
Gesloten
Di - Wo, Vr
-
Do
-
Za
-

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Sewing Shop

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Zijlstra Lock- Borduur- en Naaimachines in Sontweg 15, Groningen Groningen 9723 AT uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Groningen beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Groningen Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Groningen, 9723 AT, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3820479]