A & H Installaties

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Kruizemuntweg 9 , 9753 BH Haren gn, Groningen

E-mail

Over A & H Installaties

Installatiebedrijf A&H is een klein bedrijf met jarenlange ervaring en de beste keus wanneer u op zoek bent naar een loodgieter of een deskundig installateur van verwarming en/of sanitair. Wij hebben al meer dan 18 jaar ervaring in het plaatsen en onderhouden van CV-installaties, badkamers en ander sanitair, zinkwerk en dakbedekking.

Onafhankelijk advies
Installatiebedrijf A&H is onafhankelijk. Wij onderhouden en leveren alle merken verwarmingsinstallaties. Dat betekent dat u kunt rekenen op een eerlijk advies. Vaak zijn wij in staat in onze offertes meerdere oplossingen aan te bieden. Zo kunt u zelf goed vergelijken wat in uw situatie de beste oplossing is. Dat maakt ons niet alleen een ervaren maar ook een betrouwbare partner!

En vanzelfsprekend zijn wij 24 uur per dag bereikbaar!

Openingstijden

Betalingsmogelijkheden

Cash, Financiering

Featured Message

Neem vandaag contact op

19-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Architects

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is A & H Installaties in Kruizemuntweg 9, Haren gn Groningen 9753 BH uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Haren gn Groningen beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Haren gn Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Haren gn Groningen, 9753 BH, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3815117]