Gazonmaaier De

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Rijksstraatweg 307 , 9752 CE Haren gn, Groningen

E-mail

Over Gazonmaaier De

De Gazonmaaier, gevestigd in Haren vlak onder Groningen, is een begrip in de regio als het om grasmaaiers gaat, of door ons gazonmaaiers genoemd.
Een mooi gazon begint bij goed onderhoud, en daar komt De Gazonmaaier uit Haren in beeld. Bij ons kunt u al sinds 1936 een grasmaaier kopen die bergen met werk voor u verzet.

Wij leveren en onderhouden grasmaaiers in o.a. Haren, Glimmen, Groningen, Eelde, Paterswolde, Peize, Roden, Donderen, Norg, Vries, Zuidlaren, Tynaarlo, Kropswolde, Hoogezand, Scharmer, Harkstede, Westerboek en een groot deel van de provincie Drenthe en Groningen.

Sinds 12 jaar verkopen, installeren en onderhouden wij robotmaaiers, de Automower van Husqvarna en de Robomow van Friendly Robotics.
Wij zijn de enige geautoriseerde Automower en Robomower specialist in Haren en omstreken.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-12-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Hardware Store

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Haren gn Groningen

Is Gazonmaaier De in Rijksstraatweg 307, Haren gn Groningen 9752 CE uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Haren gn Groningen beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Haren gn Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Haren gn Groningen, 9752 CE, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3698327]