Gemeente Haren

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Brinkhorst 3 , 9751 AS Haren gn, Groningen

E-mail

Over Gemeente Haren

Toeristisch gezien heeft de gemeente Haren heel wat attractieve punten. Wanneer u houdt van een afwisselend landschap, kunt u in de gemeente Haren uw hart ophalen. Haren is een groene gemeente met meren, beken, bossen, houtwallen, stuifzanden, bouwland en weiland. U zult ze zeker tegenkomen wanneer u bijvoorbeeld gebruik maakt van de vele toeristische fiets- en wandelpaden. Haren is gelegen tussen het Paterswoldsemeer en het Zuidlaardermeer. Op deze plaats komen alle karakteristieke elementen van het Drentse en het Groningse landschap samen.

De gemeente Haren streeft er naar de burgers een hoogwaardige dienstverlening te bieden. Daarbij past het dat vooraf wordt aangegeven binnen welke tijd en welke kwaliteit een dienst kan worden aangeboden. Zo'n kwaliteitsgarantie noemen we een burgerhandvest. De gemeente Haren heeft in 1997 als eerste gemeente in Nederland burgerhandvesten ingevoerd. We zijn toen gestart met 5 burgerhandvesten. Op dit moment zijn er in totaal 14 operationeel.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

19-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/GemeenteHaren/
Twitter: https://twitter.com/GemHaren

Categorieën: Government

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Gemeente Haren in Brinkhorst 3, Haren gn Groningen 9751 AS uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Sport diensten in Haren gn Groningen beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Haren gn Sport per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Haren gn Groningen, 9751 AS, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5227054]