Installatieburo Haren

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Klaverlaan 44 , 9753 BN Haren gn, Groningen

E-mail - Geen ingevoerd

Over Installatieburo Haren

Kwaliteit en vakmanschap

Gas, water, elektra, onderhoud en aanleg van cv-ketels, maar ook sanitair, riolering en zinkwerk; erkend Installatieburo Haren is er in thuis. Wilt u uw badkamer of toilet verbouwen of juist energie besparen met een nieuwe cv-ketel, dan kan Installatieburo Haren u verder helpen.

Kwaliteit staat bij ons voorop. Door onze jarenlange ervaring kunt u bij ons rekenen op deskundig advies en uitstekende service. Daarbij zijn we praktisch en oplossingsgericht, we denken graag met u mee. Dit komt goed van pas aangezien elke situatie weer anders is. Maatwerk bieden we als vanzelfspreke

Praktisch en oplossingsgericht

De drijvende kracht achter Installatieburo Haren is Bastiaan Bakker. Hij heeft het bedrijf in 2006 opgericht. Daarvoor heeft hij jarenlang ervaring in het vak opgedaan bij diverse installatiebedrijven. Installatieburo Haren is erkend installateur voor gastechniek en elektra. Daarnaast werkt het bedrijf nauw samen met specialisten op andere vakgebieden, zoals tegelzetters, stukadoors, kitters, etc.

Bastiaan onderscheidt zich met zijn bedrijf door zijn vakkennis en de kwaliteit die hij levert.

Hij wil zijn vakkennis graag doorgeven aan gemotiveerde jongeren. Daarom is Installatieburo Haren een erkend leerbedrijf. MBO-leerlingen die de opleiding Installatietechniek doen, kunnen hier een geschikte stageplek vinden en rekenen op goede begeleiding.

Creatief en ambachtelijk

Van cv-ketels tot boilers en airco’s: Installatieburo Haren plaatst en repareert deze voor u. Daarbij kunnen we ook het jaarlijkse onderhoud voor u uit handen nemen.

Wij zijn vanzelfsprekend specialist in het aanleggen en repareren van gas- en waterleidingen. Ook elektra-werkzaamheden kunnen wij verzorgen, net als de aanleg of reparatie van riolering.

Wilt u een nieuwe badkamer? Samen met u maken we een plan voor een mooie indeling van de ruimte. U kunt sanitair uitzoeken bij verschillende groothandels waar wij veel mee samen werken.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

19-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Plumbers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Installatieburo Haren in Klaverlaan 44, Haren gn Groningen 9753 BN uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Haren gn Groningen beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Haren gn Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Haren gn Groningen, 9753 BN, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826728]