Ritsema Bureau Architectuur en Stedenbouw

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Kerklaan 30 B , 9751 NN Haren gn, Groningen

E-mail

Over Ritsema Bureau Architectuur en Stedenbouw

Bureau Ritsema houdt zich bezig met ontwerp en onderzoek op het gebied van architectuur en stedenbouw. Het architectenbureau benadert ontwerp- en onderzoeksopgaven vanuit de verschillende schaalniveaus van architectuur en stedenbouw en beschouwt de context als voornaam uitgangspunt voor ruimtelijke ingrepen. Hierbij wordt context niet als een statisch (fysiek) begrip gehanteerd, maar geïnterpreteerd als samenspel van onder andere de locatie, het programma van eisen, de visie van de opdrachtgever en de beleving van (toekomstige) gebruikers. Door middel van tekeningen, maquettes, collages, maar ook met behulp van interviews en video wordt de context geanalyseerd en ingezet als inspiratiebron voor het ontwerp.

Bureau Ritsema is klein van stuk en daardoor zeer flexibel. We werken regelmatig samen met andere bureaus en specialisten om zodoende in een vroeg stadium verschillende specifieke disciplines voor het desbetreffende project bij elkaar te brengen.

Bureau Ritsema is opgericht door Annet Ritsema (1968). Zij is architect en werkte na haar studie bouwkunde aan de Technische Universiteit in Delft zeven jaar als projectarchitect bij de Zwarte Hond in Rotterdam.
Zij heeft ruime ervaring in de praktijk als ontwerpend en uitvoerend architect. Zij werkt zowel aan utiliteits-, woningbouw- als stedenbouwprojecten, van initiatiefase tot oplevering.
Daarnaast is zij inhoudelijk coördinator aan de Academie van Bouwkunst van Groningen en commissielid van de Provinciale Welstand Groningen.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

19-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Architects

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Ritsema Bureau Architectuur en Stedenbouw in Kerklaan 30 B, Haren gn Groningen 9751 NN uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Haren gn Groningen beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Haren gn Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Haren gn Groningen, 9751 NN, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3824746]