Schildersbedrijf Walter Hoogesteger AF Erkend

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Onnerweg 69 , 9751 VC Haren gn, Groningen

E-mail

Over Schildersbedrijf Walter Hoogesteger AF Erkend

Schilders-, glas- en onderhoudsbedrijf Walter Hoogesteger is in 1985 door de naamgever van het bedrijf opgericht: Walter Hoogesteger. In 2011 is het bedrijf overgenomen door zijn zoon Jan Hoogesteger en zijn vrouw Fally. Jan was toen al jaren werkzaam binnen het bedrijf.

Jan en Fally zetten het bedrijf op dezelfde manier voort als Walter Hoogesteger. Met direct persoonlijk contact, korte lijnen en uitstekende vakmensen. De rolverdeling tussen Jan en Fally is dan ook glashelder. Fally doet de offertes en administratie, Jan het klantencontact, advieswerk en regelt de uitvoering.

Kleur is de lach van uw huis
Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een professioneel bedrijf waar 15 ervaren vakmensen werken. Wat ook niet veranderd is, is de instelling van het bedrijf. Omdat kleur doet leven, is het motto nog steeds: ‘kleur is de lach van uw huis.’

De ‘kunstenaars in kleur‘ zijn geschoolde en ervaren vakmensen die met de modernste middelen en technieken werken. Jan en Fally vinden het belangrijk dat er ook in de toekomst goede vakmensen zijn. Daarom leiden wij nieuwe professionals graag op.

De vakmensen van Walter Hoogesteger staan voor u klaar om u van dienst te zijn. Bel of mail ons!

Binnenschilder, buitenschilder, houtrot reparatie, houtrot, dubbel glas, hr++ beglazing, schilderwerk, restauratie monumentale panden, betonreparatie, decoratief schilderwerk, stukadoorswerk, loodbeglazing, floatglas, gefigureerde beglazing, herstellen ornamenten, marmertechnieken, houtimitatie, oude technieken, onderhoudsplan.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

19-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Building, Carpentry & Construction Services, Construction Manager, Painters

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Haren gn Groningen

Is Schildersbedrijf Walter Hoogesteger AF Erkend in Onnerweg 69, Haren gn Groningen 9751 VC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Decoratie diensten in Haren gn Groningen beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Haren gn Decoratie per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Haren gn Groningen, 9751 VC, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3817987]