Bewuzter

Afdrukken

Is Bewuzter incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: felland noord 3 , 9753 TB Haren, Groningen

Geen telemarketers alstublieft


E-mail

Over Bewuzter

Over Bewuzter
Bewuzter is het onafhankelijk asbest adviesbureau van Noord Nederland! Bewuzter beschikt over uitgebreide kennis van asbest wet­ en regelgeving en hoe deze praktisch toe te passen binnen complexe renovatie­ en sloopvraagstukken.

Daarnaast kunnen wij grote en kleine organisaties en bedrijven adviseren over (implementatie van) beleid en begeleiden naar een bewustere omgang met asbest in alle lagen van de organisatie. Door volledig onafhankelijk te opereren van zowel asbestinventarisatie bureau’s als asbestsaneerders en asbestlaboratoria zijn wij in staat om klanten op juiste wijze te adviseren en begeleiden over uw asbestvraagstuk.

Visie en Missie
DakpannenSinds oktober 2015 is Bewuzter opgericht: het onafhankelijke adviesbureau voor Asbest­ en Milieuadvies!

Als onafhankelijk adviesbureau ondersteunen wij woningcorporaties, zorginstellingen en andere gebouwbeheerders alsmede bouw­ en installatiebedrijven met het opzetten en uitdragen van asbestbeleid en het begel

Kaart

Andere diensten in de buurt van Haren Groningen

Is Bewuzter in felland noord 3, Haren Groningen 9753 TB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Asbestinventarisatie diensten in Haren Groningen beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Haren Asbestinventarisatie per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Haren Groningen, 9753 TB, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3814006]