Computerservice

Door: Computerservice Haren  17-05-2011
Trefwoorden: Computerservice, Webdesign, Computer

 • Uw computer sneller maken: er zijn verschillende redenen waarom uw computer langzamer kan lopen dan eerst. Als u veel internet is er kans dat u virussen en spyware op uw computer hebt. Dit kan leiden tot een tragere computer. Deze kunnen van uw computer verwijderd worden. Ook defragmenteren (het op orde brengen van de harde schijf) leidt tot een snellere computer.
   
 • Computerproblemen oplossen: geeft uw computer een vervelende foutmelding? Doet uw computer raar? Ik kan dit probleem misschien oplossen.
   
 • Backup van uw bestanden maken: er bestaat een kans dat er iets met uw computer gebeurt. Hebt u dan nog wel uw belangrijke bestanden bij de hand? Ik kan er voor zorgen dat uw belangrijke bestanden veilig worden gesteld voor het geval er iets met uw computer gebeurt. Uw backup kan worden voorzien van uw wachtwoord voor extra veiligheid.
   
 • Windows opnieuw installeren: mocht uw besturingssysteem om wat voor reden dan ook niet meer werken, dan kan ik er misschien voor zorgen dat uw systeem het weer doet. Ik kan in ieder geval ervoor zorgen dat uw computer opnieuw wordt geïnstalleerd.
   
 • Aanschaf van nieuwe apparatuur: hebt u een nieuwe computer nodig? Of misschien een nieuw beeldscherm? Op basis van de door u gestelde specificaties kan ik dat voor u regelen.
   
 • Apparaten installeren: hebt u een nieuwe printer, een nieuw beeldscherm of andere apparatuur? Ik kan deze voor u installeren en instellen zodat deze gebruiksklaar zijn.
   
 • Draadloos internet instellen: ik heb al enige ervaring met het instellen van draadloos internet. Als u een laptop hebt of een computer die ver van de modem af staat is draadloos internet heel handig. Dan kunt u overal in uw huis internetten.
   
 • Internetproblemen oplossen: ik heb al enige ervaring met het oplossen van internetproblemen. Werkt het internet niet meer? Ik kan u hier misschien mee helpen.
   
 • Website maken: wilt u een website op het internet? Misschien kan ik u helpen met het maken hiervan. Ik kan een zeer mooie website voor u maken. Van het opzetten van een online forum tot het maken van een website waar uw klanten iets kunnen reserveren. Alles is mogelijk. Kijk eens op de pagina 'Website bouwen'. Als u een website wilt, kunt u gebruik maken van de contactpagina.
   
 • Vragen beantwoorden: schroom niet om een vraag te stellen. Kijk eens op de contactpagina of in de vraagbaak.

Trefwoorden: Computer, Computer Opnieuw Installeren, Computer sneller maken, Computerhulp, Computerproblemen Oplossen, Computerreparatie, Computerservice, Randapparatuur installeren, Webdesign,