Verkeersinfarct van twee jaar op A2

Verkeersinfarct van twee jaar op A2 van Doorlopend Krediet

Door: Doorlopend Krediet  11-01-2008
Trefwoorden: Advies, Website, Marketing

Verkeersinfarct van twee jaar op A2

DEN BOSCH - De drukste snelweg van Nederland, de A2, krijgt vanaf februari/maart tussen Zaltbommel en Eindhoven twee jaar lang te maken met een ongekend verkeersinfarct. Er zal nauwelijks sprake zijn van een behoorlijke doorstroming van het verkeer tussen het noorden en zuiden van het land, waardoor ook de Nederlandse economie enorm schade zal lijden.

Tienduizenden forensen, honderdduizenden automobilisten en vele duizenden bedrijven krijgen dagelijks te maken met een ongekende verkeershinder. De steden Den Bosch en Eindhoven zullen nauwelijks bereikbaar zijn. De Brabantse gemeenten hebben inmiddels noodscenario's klaarliggen. De grootste problemen zijn te verwachten bij de knooppunten Hintham en Empel. Daar worden vier keer twee rijstroken aangelegd. Er komen speciale binnenringen voor het doorgaand verkeer naar het noorden en zuiden. De twee buitenste ringen zijn voor het regionale en stadsverkeer.
Fileleed


Om het fileleed op de rondweg bij Den Bosch zoveel mogelijk te besparen heeft de gemeente 750.000 euro geïnvesteerd. Hiervoor worden extra rotondes in de stad aangelegd, verkeerslichten aangepast, op- en afritten geconstrueerd. "Het is de grootste verkeersoperatie uit de geschiedenis van Noord-Brabant", weet verkeerswethouder Bart Eigeman van Den Bosch. De investering van de Brabantse hoofdstad maakt deel uit van een totaal van dertig miljoen euro, waarvan Rijkswaterstaat en de provincie het grootste deel voor hun rekening nemen. Voor dat geld worden onder meer zeventien nieuwe parkeerplaatsen aangelegd tussen Zaltbommel en Eindhoven.
Fietsen


Er worden op verschillende plaatsen in Den Bosch zo'n duizend fietsen beschikbaar gesteld. Mensen die met het openbaar vervoer komen, kunnen daarvan gebruikmaken om op hun werk te komen. "Wij verwachten de grootste problemen. Ruim 52 procent van het inkomende pendelend verkeer zijn werknemers van het Bossche bedrijfsleven", aldus Eigeman. ,,We houden ons hart vast." Het speciaal opgerichte platform Bereikbaarheid Eindhoven-Den Bosch, waarin Rijkswaterstaat, de Kamer van Koophandel en de provincie Noord-Brabant participeren, heeft intussen een mobiliteitsplan gepresenteerd.

In maart gaan er speciale shuttlebussen rijden in de regio Eindhoven en Den Bosch. Met de zogenaamde WegwijsA2 Pas kunnen mensen vanaf huis naar het werk worden vervoerd. Werkgevers maken intussen afspraken met hun personeel om eerder te beginnen of om op bepaalde dagen thuis te werken, alles met als doel de files te omzeilen.

doorlopen krediet

Trefwoorden: Advies, Bussniss, Geld, Krediet, Kredieten, Leen, Lenen, Lening, Leningen, Marketing, Money, Offerte, Online, Reclame, Site, Sites, Valuta, Web, Website, Websites,

Contact Doorlopend Krediet

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share