MInder tijd aan uw administratiebesteden ?

Door: Leighshop & Administratiekantoor W. De Wolf  26-02-2008
Trefwoorden: Advies, Boekhouding, Administratie

MKB


U kunt bij mij terecht als ondernemer voor de complete verzorging van uw administratie, belastingaangiften, jaarrekening, loonadministratie en bedrijfsadvies tegen een goede prijs-kwaliteitverhouding of als u maar een gedeelte van uw administratie wilt uitbesteden. Van te voren spreek ik het aantal uren af wat ik aan uw administatie ga besteden, dit voorkomt onverwachte hoge rekeningen.

Mocht het voorkomen dat ik meer uren zal moeten maken dan wat afgesproken is dan neem ik eerst contact met u op. Het is heel belangrijk als eigen ondernemer dat u precies van te voren weet wat voor kosten u kunt gaan verwachten.


Als uw bedrijf in de volgende plaatsen is gevestigd dan wordt uw administratie voor €5,- in de maand 1 x in de week op een vaste dag opgehaald en krijgt u de verwerkte administratie van de afgelopen week terug. Dit zijn voor de plaatsen Nieuweschans, Oudeschans, Winschoten, Scheemda, Nieuwolda, Zuidbroek, Sappemeer, Hoogezand, Kolham en Groningen. Zo blijft uw boekhouding altijd up to date. Alles wat verder gelegen is of op een andere dag dan onze vaste dag reken ik een kilometer vergoeding van €0,25 per kilometer v.v.. Berekend als volgt voor de bedrijven die in een andere plaats zijn gelgen als de genoemde plaatsen vanaf de dichtzijnde plaats van de lijst en voor het ophalen van uw administratie op een andere dag dan de vaste dag vanaf mijn bedrijf in Duitsland.


Ik vind persoonlijk contact met de ondernemer belangrijk en heb geen negen tot vijf agenda.

Mijn uurprijs is €35,- exclusief btw (19%).


Workshop

Wilt u geld uitsparen door zelf uw administratie bij te houden maar daar geen ervaring in heeft?

Ik geef een workshop hoe u zelf u administratie kunt bijhouden in een boekhoudprogramma.

Ik kom bij u langs om uit te leggen hoe u in een boekhoudprogramma uw administratie moet bijhouden. Ik reken hier €150,- ex btw per workshop.Particulieren


Ik verzorg belastingaangifte voor particulieren

Ook mensen die in Duitsland wonen en in Nederland werken kunnen bij mij terecht.

Voor €30,- (fiscaal partners samen €50,-) U kunt naar mijn kantoor komen of ik kom naar u. Bij Binnen een straal van 30 km en voor de plaatsen Winschoten en Nieuweschans reken ik geen reiskosten en buiten de straal van 30 km reken ik een reiskosten vergoeding van € 0,25 per km v.v vanaf de straal berekend.
Tarieven

-Uurprijs €35,- ex btw,-

-Ophalen administratie 1 x in de week op vaste dag: € 5,- per maand en anders daar boven op €0,25 per km v.v. vanaf de plaatsen van mijn lijst tot uw bedrijf..

-Op andere dagen ophalen van administratie: Km vergoeding van € 0,25 per km v.v. van mijn bedrijf tot uw bedrijf en 1 uur arbeidsloon

- van te voren spreken we af hoeveel uur ik in de week/maand aan uw boekhouding ga besteden, mocht dit meer worden nemen we vooraf contact met u op.

-particuliere aangifte voor € 30,- inclusief BTW (fiscaal partner samen € 50,-) bij een straal van 30 km vanaf mijn bedrijf. Buiten deze straal daarboven op een km vergoeding van €0,25 per km v.v. tot uw huis vanaf de straal berekend. Voor de plaatsen Winschoten en Nieuweschans reken ik geen reiskosten.

-Particuliere aangifte voor 65+  zie hierboven mijn tarieven. Voor de bewoners die aangesloten zijn bij de Oosterlengte reken ik geen reiskosten door.


-workshop uw eigen administratie bijhouden € 150,- ex btw.Trefwoorden: Administratie, Advies, Belastingaangifte, Boekhouding

Contact Leighshop & Administratiekantoor W. De Wolf

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share