Huizing Meubel- en Scheepsstoffering

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Techniekweg 8 , 9601 MC Hoogezand, Groningen

E-mail - Geen ingevoerd

Over Huizing Meubel- en Scheepsstoffering

Huizing Gordijnen atelier is een modern atelier dat in 1932 werd opgericht door Evert Huizing. Inmiddels werkt de derde generatie van de familie Huizing in het atelier. Huizing Gordijnen Atelier confectioneerd al 77 jaar hoogwaardige (vouw-paneel-)gordijnen en vitrage etc. Wij staan dan ook garant voor kwaliteit en service op ons vakgebied.

Meubelstoffering begint bij het stellen van de juiste diagnose en het geven van een doordacht en deugdelijk advies. Immers naast de stof dient ook de vulling en/of de vering van de meubelen de nodige aandacht te krijgen.

Wij komen graag bij u thuis voor een vrijblijvend advies en tonen u desgewenst alvast een aantal van onze mooiste stoffen.

Openingstijden

Ma - Do
-
Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

28-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Hoogezand Groningen

Is Huizing Meubel- en Scheepsstoffering in Techniekweg 8, Hoogezand Groningen 9601 MC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Hoogezand Groningen beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Hoogezand Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Hoogezand Groningen, 9601 MC, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3824109]