Praktijk Fysio- & Bioresonantietherapie Polling & Hasakova

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Parallelweg 21 , 9601 HR Hoogezand, Groningen
Website - Geen ingevoerd
E-mail - Geen ingevoerd

Over Praktijk Fysio- & Bioresonantietherapie Polling & Hasakova

Polling Bioresonantietherapie, gevestigd in Hoogezand.

Bioresonantietherapie: snelle en betere diagnose pijnvrije therapie zonder medicijnen.

Heeft u zich ook wel eens afgevraagd hoe het komt dat ondanks onze grote welvaart en de ongelooflijke wetenschappelijke vooruitgang er steeds meer mensen zijn die aan chronische ziektes leiden? Dit fenomeen komt in toenemende mate zowel bij volwassenen als bij kinderen voor.

De welvaart waarin wij leven heeft ons veel goeds gebracht, maar heeft helaas ook een keerzijde. Chemische vervuiling, stralingsvervuiling, stress: zowel ons milieu als ons lichaam betaalt een hoge prijs voor de vooruitgang. Wanneer het interne milieu vervuild raakt kan dat leiden tot allerlei klachten waar de reguliere geneeskunde niet altijd een antwoord op heeft: huidklachten, allergieën, weerstandsproblemen of vermoeidheid. Behandeling richt zich dan ook vaak op symptoombestrijding zonder dat de achterliggende oorzaak vastgesteld kan worden.

Bioresonantietherapie biedt wel de kans om de werkelijke oorzaken van de klachten te achterhalen en vervolgens de mogelijkheid om deze zonder schadelijke bijwerkingen te behandelen. Snel, pijnloos en zonder het lichaam te belasten.

Hoe werkt bioresonantietherapie?

Bioresonantie gaat uit van de zelfgenezende kracht van het lichaam. In een gezond lichaam vindt ongehinderde informatie-uitwisseling plaats tussen cellen, door middel van biofotonen (lichtflitsen) via bepaalde vaste frequenties. Wanneer het lichaam echter vervuild is door bijvoorbeeld chemische stoffen of straling wordt de onderlinge communicatie verstoord of zelfs verhinderd. Hierdoor kunnen de cellen, en dus de organen, minder goed functioneren. Het BICOM-systeem test de specifieke frequenties van organen en herstelt deze als ze verstoord zijn. Tijdens dit proces worden belastende stoffen vrijgemaakt en door de uitscheidingsorganen uit het lichaam verwijderd.

Openingstijden

Ma - Do
-
Vr - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Alternative Medicine

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Hoogezand Groningen

Is Praktijk Fysio- & Bioresonantietherapie Polling & Hasakova in Parallelweg 21, Hoogezand Groningen 9601 HR uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer alternative medicine diensten in Hoogezand Groningen beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Hoogezand alternative medicine per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Hoogezand Groningen, 9601 HR, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3815262]