Stadshart Fysio- en Manuele Therapie 't

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Gorecht-Oost 3 , 9603 AB Hoogezand, Groningen

E-mail

Over Stadshart Fysio- en Manuele Therapie 't

t Stadshart is een praktijk voor fysiotherapie en manuele therapie.

De praktijk is gelegen aan de rand van het winkelcentrum “De Hoge Meeren” en bevindt zich op de eerste verdieping van de Zirkoonflat.

Er is ruim gelegenheid tot parkeren op het parkeerterrein van het winkelcentrum.

Jaarlijks bezoekt 1 op de 7 mensen een fysiotherapeut. De reden hiervoor varieert van sportblessures, klachten veroorzaakt door een ongeval, klachten na een operatie, slijtage of klachten veroorzaakt door een foutieve houding op het werk.

De behandeling in onze praktijk kan bestaan uit oefentherapie, massage, fysiotechniek, medical taping, manuele therapie, dry needling of lymfedrainage. Naast de behandeling krijgt u ook preventief advies om herhaling of verergering van uw klachten te voorkomen.

Bij uw eerste afspraak wordt u geacht uw verzekeringspas en identificatiebewijs te overleggen. Wij hebben deze gegevens nodig om de declaratie voor de behandelingen bij uw verzekeraar in te dienen. Tussentijdse wijzigingen dient u door te geven aan de behandelend therapeut.

Kaart

Openingstijden

Ma - Do
-
Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Stadshart Fysio- en Manuele Therapie 't in Gorecht-Oost 3, Hoogezand Groningen 9603 AB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Physiotherapy diensten in Hoogezand Groningen beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Hoogezand Physiotherapy per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Hoogezand Groningen, 9603 AB, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5228592]