Chris Vos Schilderwerken

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Pieter Venemakade 195 , 9605 PN Kiel-Windeweer, Groningen
Hoogezand-Sappemeer, Oldambt

E-mail

Over Chris Vos Schilderwerken


Wij zijn een klein, flexibel schildersbedrijf. Schilder Chris Vos heeft kennis en ervaring verworven door het behalen van de benodigde diploma’s, maar zijn brede praktijkervaring is de sterkste basis! Daarnaast heeft Chris Vos zijn timmermanspapieren, dus kan hij deze ervaring ook inzetten.

Wat u van ons mag verwachten:

Vakmanschap.
Gedegen kennis van materialen en de te schilderen ondergrond.
Altijd een duidelijke offerte.
Grondige inspectie van het te schilderen object.
Deskundig advies.
Kleuradvies.
Uit elke opdracht, groot of klein, willen wij het beste resultaat behalen. Wij doen nooit concessies aan kwaliteit. Het eindresultaat is tenslotte ook ons visitekaartje.

Door onze jarenlange ervaring, kunnen wij u voorzien van een passend advies: zowel op het gebied van onze diensten als van onze producten. Ook tijdens de avonduren of op zaterdag zijn wij graag bereid u een bezoek te brengen voor een vrijblijvend advies of offerte.

Wanneer u kiest voor een klein bedrijf, hebt u vanaf de kennismaking tot aan de oplevering contact met één persoon. Chris Vos maakt met u de afspraken en voert deze ook zelf uit, hierdoor is de betrokkenheid groot. Wanneer u tijdens de werkzaamheden bepaalde wensen heeft, dan kunt u die direct bespreken met Chris Vos. In het geval van onvoorziene omstandigheden kan Chris die samen met u bespreken en oplossen.

Openingstijden

Ma - Za
-
Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Painters

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Chris Vos Schilderwerken in Pieter Venemakade 195, Kiel-Windeweer Groningen 9605 PN uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Kiel-Windeweer Groningen beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Kiel-Windeweer Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Kiel-Windeweer Groningen, 9605 PN, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3749962]