Dakdekkersbedrijf Frik

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Damsterweg 28 , 9977 RH Kloosterburen, Groningen
De Marne, Groningen Stad

E-mail

Over Dakdekkersbedrijf Frik

In 2001 is Jan P. Frik gestart met zijn eigen dakdekkersbedrijf.

* Een klein maar gespecialiseerd familiebedrijf
* Zeer ruime ervaring
* Contacten lopen via de eigenaar

Een eigen bedrijf beginnen is niet zo'n kunst, maar om goed uit de voeten te kunnen moet je als ondernemer wel weten waar je aan begint. Na jarenlange ervaring te hebben opgedaan (ruim 23 jaar) bij een gelijksoortig bedrijf was Jan toe aan een nieuwe uitdaging.

Terugkijkend op deze 13 jaar heeft Jan absoluut geen spijt van zijn beslissing. Plezier in je werk, de goede contacten met zowel aannemers als particulieren geven een extra dimensie aan het vak als dakdekker. Het bedrijf is actief in zowel nieuwbouw als renovatie.
Ook draait Jan zijn hand niet om voor het bedekken van een boerderij. Het bedrijf is gespecialiseerd in zowel dakpannen, dakpanplaten, golfplaten, sandwitchpanelen, dakkapellen, dakvensters en dakgoten (traditioneel - kunststof - aluminium - koper)isolatiefolie . Mond op mond reclame is voor een bedrijf onontbeerlijk en we zien onze klantenkring in zowel de particuliere als aannemerssector dan alleen maar groeien.

Mocht u na het lezen van deze pagina belangstelling hebben voor een geheel vrijblijvende offerte of wilt u graag inlichtingen over wat voor u de mogelijkheden zijn in uw persoonlijke situatie, neem dan gerust contact met ons op.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Financiering

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Roofing

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Dakdekkersbedrijf Frik in Damsterweg 28, Kloosterburen Groningen 9977 RH uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Kloosterburen Groningen beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Kloosterburen Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Kloosterburen Groningen, 9977 RH, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3724593]