Gastouderbureau Midden-Groningen

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Bark 55 , 9606 RC Kropswolde, Groningen
Hoogezand-Sappemeer, Oldambt

E-mail

Over Gastouderbureau Midden-Groningen

Gastouderbureau Midden Groningen (Gob M-G) is een wettelijk erkend bureau dat in de Gemeente Hoogezand-Sappemeer en omliggende Gemeenten gastouderopvang realiseert voor kinderen van 0 tot 13 jaar.

Gastouderopvang is een flexibele vorm van kinderopvang in huiselijke sfeer met veel aandacht voor het individuele kind. In de meeste gevallen vindt de opvang plaats bij de
gastouder.

Op zorgvuldige wijze worden gastouders geselecteerd en begeleid. Zo wordt ieder jaar een risico inventarisatie voor veiligheid en gezondheid in de woning van de gastouder
uitgevoerd en krijgen de gastouders cursussen aangeboden. Bovendien wordt er gewerkt volgens een pedagogisch beleidsplan.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

13-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Child Care Centres

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Gastouderbureau Midden-Groningen in Bark 55, Kropswolde Groningen 9606 RC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Buitenschoolse Opvang diensten in Kropswolde Groningen beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Kropswolde Buitenschoolse Opvang per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Kropswolde Groningen, 9606 RC, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3817641]