Scheepspark BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Zeedijk 11 , 9976 VM Lauwersoog, Groningen
De Marne, Groningen Stad

E-mail - Geen ingevoerd

Over Scheepspark BV

Sinds de begin jaren 50 al een familiebedrijf “in parkeren”. In die begin jaren voer de veerboot vanaf Oostmahorn, maar na de afsluiting van de Lauwerszee in 1969, is het bedrijf verhuisd naar Lauwersoog, vanwaar tot op heden de veerboot naar Schiermonnikoog vertrekt.

In de 40 jaar hierna is het bedrijf behoorlijk gegroeid, door toename van het toerisme naar het eiland is in 2003 de nieuwe parkeergarage gerealiseerd.

Wilt u een dagje, korte of lange vakantie doorbrengen op het mooie eiland Schiermonnikoog, dan kunt u bij ons veilig en tegen een prima prijs parkeren.

Kaart

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

26-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Parking

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Lauwersoog Groningen

Is Scheepspark BV in Zeedijk 11, Lauwersoog Groningen 9976 VM uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Parking diensten in Lauwersoog Groningen beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Lauwersoog Parking per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Lauwersoog Groningen, 9976 VM, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3815565]