Huidstudio Leek

Afdrukken

Is Huidstudio Leek incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Schreiershoek 13 , 9351 AE Leek, Groningen
Westerkwartier

E-mail

Over Huidstudio Leek

Huidstudio Leek is gevestigd in het centrum van Leek. Je vindt ons naast de sieradenwinkel 'Bijoux Primeur' aan de Schreiershoek 13 in Leek. De huidstudio wordt gerund door Marisa Dost, eigenaar van Het Huidinstituut in Oostwold.

Door de gedegen opleidingen en werkervaring van Marisa bieden we zeer regelmatig vernieuwende behandelingen en specialisaties aan. Ze is o.a. gespecialiseerd in: Huidverbetering, permanente make-up, microdermabrasie en anti aging d.m.v. microneedling.

Gesteund en gestimuleerd door Babor, ANBOS, De Huidspecialist en vakliteratuur en het regelmatig bij laten scholen van het personeel, blijven wij constant op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Kaart

Andere diensten in de buurt van Leek Groningen

Is Huidstudio Leek in Schreiershoek 13, Leek Groningen 9351 AE uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Huidverzorging diensten in Leek Groningen beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Leek Huidverzorging per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Leek Groningen, 9351 AE, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3827592]