Marlan Solid Surface Solutions maakt speciale wastafel "Antaris"

Marlan Solid Surface Solutions maakt speciale wastafel "Antaris" van Marlan , Polylac Holland

Door: Marlan , Polylac Holland  05-06-2008
Trefwoorden: Design, Sanitair, Innovatie

De wastafel Antaris van Marlan® is een innovatie voor barrièrevrij wonen.


De wastafel is door praktische details zeer geschikt voor rolstoelgebruikers en ouderen. De vorm van de waskom volgt de armbeweging van de gebruiker en de onderarmen steunen op vloeiend afgeronde vlakken. De Antaris heeft ergonomisch gevormde handgrepen en een naar achteren aflopende waskom. Hierdoor en door de versmalling aan de voorkant van de waskom is het wasgedeelte eenvoudig onderrijdbaar.

Antaris is uit een stuk gegoten, de aflegvlakken kunnen zowel aan de linker, rechter als ook aan beide kanten worden toegevoegd en de lengte is tussen 600 en 2000 mm individueel te bepalen. Door het montagepaneel, achter onder het blad, is de onderkant van het blad ook vrij onderrijdbaar en kan hij bijvoorbeeld ook op in hoogte verstelbare achterwanden worden gemonteerd. Een spiegel kan direct op de geïntegreerde wandafdeklijst aan de achterkant worden geplaatst.


Marlan® is door en door hetzelfde en heeft geen kwetsbare toplaag die kan loslaten of kan slijten door regelmatig onderhoud met vloeibaar schuurmiddel. Marlan® is niet poreus en daardoor hygiënisch en eenvoudig te reinigen. Het aangenaam warm aanvoelen bij het vastpakken en de chemische resistentie maken Marlan® ideaal voor het gebruik in sanitaire ruimtes.

Wastafels van Marlan® worden net zoals roestvrijstaal ook gereinigd met vloeibaar schuurmiddel, huishoud reinigers en een natte doek of schuurspons. Marlan® is resistent tegen vele chemicaliën, parfums, desinfecteermiddelen, etc.

Beschadigingen zijn bijna onzichtbaar te repareren. En onder het motto “Design for all” zijn deze wastafels bovendien ook nog eens in meerdere kleuren te verkrijgen.

Polylac Holland BV
Mulderspark 3
9351 nr Leek NL
phone +31(0)594 515080
fax +31(0)594 515520
website: www.marlan.com
e-mail: [email protected]

Trefwoorden: 150kg Belastbaar, Antaris, Barrierevrij, Design, Geen Kwetsbare Toplaag, Handgrepen, Innovatie, Naadloos, Onderrijdbaar, Rolstoelvriendelijk, Sanitair, Verzorgingstehuis, Wasbak, Wastafel, Wastafels Op Maat, Ziekenhuis,

Contact Marlan , Polylac Holland

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share