Noordermaat

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Rodenburg 1 B , 9351 PV Leek, Groningen
Westerkwartier

E-mail - Geen ingevoerd

Over Noordermaat

Noordermaat is een welzijnsorganisatie die er op gericht is om mensen professioneel te ondersteunen bij het herstellen of versterken van sociale zelfredzaamheid.

Noordermaat ziet het als haar plicht om op te blijven komen voor de kwetsbare burgers van jong tot oud, die in de huidige zware economische tijden veelal te maken krijgen met de grootste klappen. Steeds meer mensen komen bijvoorbeeld in financiële problemen onder andere door ontslag, het wegvallen van een inkomen, te hoge lasten of een combinatie van deze factoren.
Door dichtbij de burgers in de wijken en buurten te werken in integrale (gebiedsgebonden) sociale wijk/buurtteams wil Noordermaat de burgers ondersteunen en stimuleren om vanuit eigen kracht, met behulp van de directe omgeving, zelf verder te kunnen in nauwe samenwerking met vrijwilligers.
Er wordt gebruik gemaakt van online hulp- en dienstverlening en van social media om de hulp en ondersteuning zo laagdrempelig mogelijk en dicht bij de burger te brengen.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

28-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Twitter: https://twitter.com/noordermaat

Categorieën: Social Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Noordermaat in Rodenburg 1 B, Leek Groningen 9351 PV uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Leek Groningen beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Leek Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Leek Groningen, 9351 PV, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3823389]