Schilders- en Spack/Spuitbedrijf Kramer

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Euroweg 15 B , 9351 EM Leek, Groningen
Westerkwartier

E-mail

Over Schilders- en Spack/Spuitbedrijf Kramer

Kramer Schildersbedrijf is gevestigd te Leek in Groningen en verricht sinds 1994 diverse werkzaamheden voor zowel particulieren als bedrijven. Met ruim tien jaar ervaring hebben wij ons gespecialiseerd in zowel binnen als buiten schilderwerk, glaszetten en wandafwerking (spackspuiten en glasvezel plakken).

Schildersbedrijf Kramer onderscheidt zich niet alleen door kwaliteit en service. Schildersbedrijf Kramer is een eenmanszaak dat het contact en de persoonlijke band met de klant even belangrijk vindt als het geleverde werk. Mocht u belangstelling hebben in onze diensten? Neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op en vraag om een geheel vrijblijvende offerte.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

30-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Painters

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Schilders- en Spack/Spuitbedrijf Kramer in Euroweg 15 B, Leek Groningen 9351 EM uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Gratis Offerte diensten in Leek Groningen beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Leek Gratis Offerte per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Leek Groningen, 9351 EM, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825897]