ARGA dienstverlening, sterk in agrarisch werk

Door: Arga Dienstverlening  11-03-2007
Trefwoorden: Klauwverzorging, Behandelboxen, Rundveepedicure

“Meer dan 70 procent van de koeien, heeft tenminste 1 aandoening op het moment van koppelbekappen” (bron, Agrarisch Dagblad)

Daarom is het van essentieel belang dat de koeien op tijd en regelmatig bekapt worden.

Mijn doel is de klauwgezondheid van rundvee van mijn klanten te verbeteren zodat groei, welzijn en productie verbeterd en/of op peil blijven.

Dit wordt in de meeste gevallen bereikt door 2x per jaar preventief te bekappen. Er zijn ook bedrijven waar 3x per jaar wordt bekapt, maar hier lopen de koeien meestal het hele jaar op stal.

Ik heb beschikking over het beste gereedschap en materiaal daardoor kan ik de meeste koppels in een dag behandelen, lukt dat niet dan kom ik gewoon nog een dag terug. Indien u dit niet wilt, kunnen er ook collega’s ingeschakeld worden zodat het wel in 1 dag gebeurd (advies vanaf 65 koeien) Ik werk zo, dat er zo min mogelijk stress en paniek bij de dieren is (rust is belangrijker dan tijd)

Verder kan ik de veehouder ondersteunen met advies en indien gewenst produkten zoals klosjes, messen etc. leveren. Ook andere veebenodigdheden behoren tot de mogelijkheden.

Voor vrijblijvende informatie kunt u contact met mij opnemen


Trefwoorden: Behandelboxen, Klauwverzorging, Rundveepedicure, Veebenodigdheden