Noorder Caravan Centrum

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Noorderweg 9 , 9363 TA Marum, Groningen
Westerkwartier

E-mail

Over Noorder Caravan Centrum

Het Noorder Caravan Centrum is opgericht in 1970 en is in de loop der jaren uitgegroeid tot wat wij nu zijn: een klantgerichte onderneming waar wij met 17 man voor u klaar staan. Het bedrijf staat op 17.000 m2, waarvan ca 4.000 m2 bebouwd is. We zijn al sinds de beginjaren 80 Hobby-dealer. Fendt is er in 1999 bijgekomen, en met de aanvulling van Dethleffs in 2005, hebben wij de topmerken van de Nederlandse markt in huis. Vanaf heden kunt u dan ook de nieuwste modellen vinden in onze showroom, waar wij u altijd graag ontvangen met een kopje koffie.

In 2008 is de shop met 50% vergroot om aan de toenemende vraag te kunnen voldoen. Hier vindt u een uitgebreid assortiment caravan- en campingartikelen. Wij zijn aangesloten bij de Wings-recreatiegroep, zodat u alle artikelen uit de jaarlijkse folder ook bij ons in de aanbieding kunt vinden.

Door de toenemende vraag naar onderhoud en het repareren van de schades is ook de werkplaats in 2002 uitgebreid met personeel en materiaal. Er zijn liefst 4 nieuwe hefbruggen bijgekomen en een remmentestbank. Kortom voor alles van A tot Z op het gebied van caravaning kunt u bij ons terecht.

Kom gerust eens langs en ervaar het zelf.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Noorder Caravan Centrum in Noorderweg 9, Marum Groningen 9363 TA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Marum Groningen beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Marum Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Marum Groningen, 9363 TA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3815531]