Marieke Scheffers HR Coaching

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Heerestraat 32 , 9991 BG Middelstum, Groningen
Groningen Stad, Loppersum

E-mail

Over Marieke Scheffers HR Coaching

Marieke Scheffers helpt je via coaching en trainingen keuzes te maken in je professionele en persoonlijke ontwikkeling.

Persoonlijke en professionele ontwikkeling gaan bij HR Coaching hand in hand in het kader van:

- loopbaanontwikkeling
- functiegebonden ontwikkeling
- teamontwikkeling

HR Coaching geeft advies en coaching aan u als professional, bestuurder en (top) manager, werkzaam in profit en non-profitorganisaties. Daarnaast bent u ook welkom als u op eigen initiatief aan de slag wilt. Als ervaren coach en adviseur faciliteert Marieke Scheffers u als klant op een zorgvuldige, positieve en persoonlijke wijze. U kunt vanuit verschillende invalshoeken naar uw vraag en uzelf (leren) kijken. Zij verstaat de kunst om nieuwe perspectieven te creëren en deze aan te laten sluiten op uw ambities. Op een pragmatische wijze regisseert zij de afstemming van mens en/of team op organisatie/omgeving om gewenste doelen te kunnen realiseren. Zij is ervan overtuigt dat investering in uzelf bijdraagt aan uw schakelvermogen van de ene fase naar de andere in uw leven en loopbaan. Zij ervaart dat dit het risico op stagnatie in de loopbaan, stress en burnout aanzienlijk kan verkleinen.
Als belangrijke voorwaarde ziet Marieke Scheffers de gelijkwaardige en open samenwerking tussen betrokkenen bij het leerproces. Veiligheid en onderling vertrouwen is hierbij essentieel. In dit kader besteedt zij gericht aandacht aan het proces voorafgaand aan een coaching en is er ten alle tijde ruimte voor tussentijdse afstemming.
Ook studenten en scholieren helpt zij hun talenten te herkennen en ontwikkelen.(Students2train) Het komen tot keuzes in studie en (school)loopbaan behoort tot één van haar specialiteiten. Het zicht krijgen op eigen denk-leer-en handelwijze, in welke fase van leven en loopbaan dan ook, draagt substantieel bij aan ieders oplossend en creatief vermogen.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Life Coaching

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Marieke Scheffers HR Coaching in Heerestraat 32, Middelstum Groningen 9991 BG uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Middelstum Groningen beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Middelstum Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Middelstum Groningen, 9991 BG, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3716066]