Merelhuis Kinderdagverblijf Het

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Geertruida Alberdastraat 5 , 9991 CT Middelstum, Groningen
Groningen Stad, Loppersum

E-mail

Over Merelhuis Kinderdagverblijf Het

Het Merelhuis heeft een duidelijke eigen visie. Het is een kinderdagverblijf dat zich bezighoudt met kwalitatief hoogwaardige en betaalbare kinderopvang ‘met een groen randje’. Het Merelhuis is bedoeld voor kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar.

Naast de reguliere opvang biedt Het Merelhuis daarnaast flexibele opvang aan. Deze speciale vorm van kinderopvang is per uur te reserveren, dus alleen dan wanneer dat voor u nodig is. Heeft u bijvoorbeeld wisselende werktijden, of een oppas die niet altijd beschikbaar is, dan kunt u op deze manier zonder verdere verplichtingen gebruik maken van onze dienstverlening. U zit niet vast aan een structureel contract.

Kies voor de beste en meest flexibele kinderopvang die mogelijk is, zodat uw kind zich optimaal kan ontplooien en geheel verzorgd de wereld kan verkennen, terwijl u elders bent!

- Natuurlijk en vrij
- Duurzame voeding
- Ruimte en aandacht

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/KinderdagverblijfHetMerelhuis/

Categorieën: Child Care Centres

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Middelstum Groningen

Is Merelhuis Kinderdagverblijf Het in Geertruida Alberdastraat 5, Middelstum Groningen 9991 CT uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Kinderdagverblijf diensten in Middelstum Groningen beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Middelstum Kinderdagverblijf per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Middelstum Groningen, 9991 CT, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3827584]