Huisartsenpraktijk De Venen

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: De Wanne 1 , 9521 DA Nieuw-Buinen, Groningen

E-mail - Geen ingevoerd

Over Huisartsenpraktijk De Venen

Home

Hartelijk welkom in huisartsenpraktijk De Venen
In onze moderne geaccrediteerde praktijk staat de huisartsenzorg volledig in dienst van de patiënt.

Als patiënt staat u ingeschreven onder de naam van uw eigen huisarts.

De huisartsen M.J. Hardieck, H.L. Muilerman, C.R. Spanier en R. Steenstra werken samen met assistentes en praktijkondersteuners om u een zo goed mogelijke patiëntenzorg te bieden.

Voor de patiënten in Stadskanaal en Nieuw-Buinen betekent dat we alle werkdagen van het jaar bereikbaar zijn, ook als uw eigen huisarts afwezig is. In De Wanne in Nieuw-Buinen is de mogelijkheid tot spreekuurbezoek voor enkele dagdelen in de week. Ook in Maarsheerd is een spreekuur ruimte voor patiënten die dichtbij wonen.

Structureel zijn er in onze praktijk twee tot drie huisartsen in opleiding. Daarnaast zijn er twee huisartsen in dienst, die werken voor de volledige praktijk.

De assistentes, de praktijkondersteuners, de praktijkondersteuner geestelijke gezondheid en de huisarts-verpleegkundige hebben een eigen spreekuur, in De Venen zijn twee wachtkamers, kijk goed op de bordjes in welke wachtkamer u moet plaatsnemen.

De samenwerking met andere zorgverleners in Stadskanaal en Nieuw-Buinen is voor ons zeer belangrijk. Zo vormen we met alle huisartsen in dit gebied een huisartsengroep, waarmee we regelmatig overleggen.

Nogmaals hartelijk welkom in huisartsenpraktijk De Venen.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

30-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Doctors

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Nieuw-Buinen Groningen

Is Huisartsenpraktijk De Venen in De Wanne 1, Nieuw-Buinen Groningen 9521 DA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Tandarts diensten in Nieuw-Buinen Groningen beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Nieuw-Buinen Tandarts per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Nieuw-Buinen Groningen, 9521 DA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3820050]