Notariskantoor Mr H G H Kauffeld

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Abraham Westersstraat A 85 , 9663 PB Nieuwe Pekela, Groningen
Oldambt, Pekela

E-mail

Over Notariskantoor Mr H G H Kauffeld

Wij zijn een ouderwets modern notariskantoor; zeer laagdrempelig

OUDERWETS omdat wij nog de ouderwetse service verlenen, waarbij de klant voorop staat en wij u op een klantvriendelijke wijze informatie verstrekken en u van dienst kunnen zijn.
Wij maken geen onderscheid tussen relaties en personen en ook de "gewone" man/vrouw, wordt door ons op een rustige respectvolle wijze benaderd en geholpen.

MODERN omdat wij over de meest moderne apparatuur en inrichting beschikken, waarbij een oud gebouw met een nieuw kantoorgebouw op interessante wijze zijn samengevoegd.
Onze tarieven zijn zeer concurrerend en u zult bij ons nooit voor onaangename verassingen komen te staan, waarbij u extra kosten in rekening worden gebracht voor onbenullige en/of extra werkzaamheden.

Wij maken geen onderscheid tussen relaties en personen en ook de "gewone" man/vrouw, wordt door ons op een rustige respectvolle wijze benaderd en geholpen
Het Gronings dialect wordt door alle medewerkers beheerst; in ieder geval verstaan en begrepen.

Ons notariskantoor is al meer dan 125 jaar gevestigd op het huidige adres en wij bergen derhalve een schat aan informatie en kennis over met name de plaatselijke omstandigheden.
Wij beschikken over zeer ruime parkeergelegenheid en diverse ruime spreekkamers waar wij u op een aangename wijze van dienst kunnen zijn.

Een kopje koffie of thee staat altijd voor u klaar.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Financiering

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Nieuwe Pekela Groningen

Is Notariskantoor Mr H G H Kauffeld in Abraham Westersstraat A 85, Nieuwe Pekela Groningen 9663 PB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Nieuwe Pekela Groningen beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Nieuwe Pekela Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Nieuwe Pekela Groningen, 9663 PB, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3820470]