Achterhof Makelaardij Uniek in Wonen

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Langestraat 40 , 9804 PL Noordhorn, Groningen
Westerkwartier, Zuidhorn

E-mail

Over Achterhof Makelaardij Uniek in Wonen

Wij zijn u graag van dienst bij aan- en verkoop en taxatie van onroerende zaken.

Als makelaar staan wij voor de kernwaarden deskundigheid, betrouwbaarheid en zekerheid. Dit is voor ons en zeker ook voor u van belang en daarom is ons kantoor aangesloten bij:

- de NVM:
Dit betekent dat wij ons moeten houden aan een erecode waarin onder andere vermeld staat dat wij bewust zijn van onze functie in het maatschappelijke verkeer. Wij oefenen deze naar eer en geweten en betrouwbaar, deskundig en onafhankelijk van anderen uit en streven naar kwaliteit in onze dienstverlening.

- de NWWI:
Dit is het keurmerk voor woningtaxaties dat tot doel heeft de kwaliteit van taxatierapporten te optimaliseren. Een taxatierapport is nodig voor de financiering van de aankoop van een woning, een verbouwing of het oversluiten van een hypotheek. Het NWWI valideert (controleert) taxatierapporten van woningen van aangesloten taxateurs en ziet erop toe dat elke taxatie uniform en volgens duidelijke richtlijnen is opgesteld. Alle geldverstrekkers in Nederland accepteren een taxatierapport welke door de NWWI is gevalideerd.

- Stichting Vastgoedcert:
Dit is een branchebreed platform dat gecertificeerde makelaars en taxateurs in onroerende zaken registreert op basis van hun vakbekwaamheid.

Jaarlijks zijn wij verplicht, door bovengenoemde organisaties, om bij te scholen.

Mede hierdoor kunnen wij onze opdrachtgevers nu en in de toekomst optimaal bijstaan.

Wanneer u meer van ons kantoor en/of onze werkwijze wilt weten, dan horen we graag van u.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

24-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Real Estate Agents

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Noordhorn Groningen

Is Achterhof Makelaardij Uniek in Wonen in Langestraat 40, Noordhorn Groningen 9804 PL uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Koop diensten in Noordhorn Groningen beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Noordhorn Koop per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Noordhorn Groningen, 9804 PL, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5226278]