Uitvaartverzorging Zuidhorn

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: de Omloop 13 , 9883 PW Oldehove, Groningen
Westerkwartier, Zuidhorn

E-mail

Over Uitvaartverzorging Zuidhorn

‘Omdat het goed moet voelen’Ria Harkema - Groen

Uitvaartbegeleidster Ria Harkema - Groen
Groningen, Friesland en Drenthe: 24/7 bereikbaar

De wens van de overledene en nabestaanden is voor ons het belangrijkst. Het moet bij iemand passen en je moet er een goed gevoel bij hebben.

Ria Harkema - Groen werkt samen met een team van tien mensen waaronder drie gediplomeerde uitvaartverzorgers, zodat wij alle tijd aan een familie kunnen besteden. Tijd, aandacht, rust en alle ruimte voor eigen inbreng: dat is kwaliteit leveren.

Ruimte voor verdriet
We geven nabestaanden ruim de tijd om beslissingen te nemen. Het geeft ons veel voldoening om het geregel uit hun handen te nemen.

Kosten
We laten u direct weten wat de mogelijkheden en de kosten zijn zodat u achteraf niet voor vervelende verrassingen komt te staan.

We onderscheiden ons door lagere kosten in vergelijking met de grotere uitvaartbedrijven. Omdat we geen personeelskosten hebben en geen eigen uitvaartcentrum exploiteren hoeven we die kosten ook niet door te berekenen. Dat scheelt aanzienlijk.

U kunt mij gerust bellen voor een vrijblijvend gesprek.

Ria Harkema – Groen (06 – 514 214 77)

Openingstijden

Ma - Zo
-

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Funeral Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Uitvaartverzorging Zuidhorn in de Omloop 13, Oldehove Groningen 9883 PW uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Oldehove Groningen beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Oldehove Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Oldehove Groningen, 9883 PW, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3819267]