Archisofie Architectuurstudio

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Lange Landweg 5 , 9755 PT Onnen, Groningen
Groningen Stad, Haren

E-mail

Over Archisofie Architectuurstudio

Nu je een steeds beter beeld begint te krijgen van hoe je eigenlijk zou willen wonen, is het tijd om daar ook echt iets mee te gaan doen. Een woning waar je jezelf helemaal thuis voelt, vraagt om een architectuur die specifiek bij jou past.

Sterker nog; zowel het ontwerp van het interieur als van de woning zelf, zou jouw stempel moeten dragen. Daarom gaan we samen ontwerpen. Gewoon aan de keukentafel. Jouw verhaal, jouw persoonlijke smaak staan centraal in het ontwerp. Daarbij stem ik de proporties, kleuren, materialen, licht en schaduw, en ook de bouwtechnische kwaliteit op elkaar af, zodat er een evenwichtig, duurzaam ontwerp ontstaat.

We beginnen met een vrijblijvend eerste kennismakingsgesprek. Hierbij gaan we het hebben over jouw wensen en wat ik hierin kan betekenen. Dat kan variëren van het verbouwen van je keuken, het bouwen van een huis, tot advisering bij het restaureren van een monumentaal pand. Als het ook maar iets met ‘wonen’ te maken heeft, dan kan ik je verder helpen.

In de vervolggesprekken gaan we de opgave verder definiëren en gaan we ‘samen ontwerpen’. Zou het niet geweldig zijn als je tijdens deze gesprekken je eigen droomhuis ziet ontstaan? Zo wordt het jóuw architectuur en kun je straks zeggen: “dat heb ìk zelf ontworpen”.

Misschien lijkt je droom zo dichtbij dat je hem bijna aan kunt raken. Maar heb je geen idee waar je moet beginnen; je hebt iemand nodig die je meehelpt om de juiste keuzes te maken. En die je begeleidt bij het uitwerken van die keuzes. Laat mij die “spin in het web” zijn. Ik zorg dat alles voor je geregeld wordt.

Kijk voor meer informatie op www.wonenzoalsikdatwil.nl of bel voor een vrijblijvende afspraak: 06-269 69 107. Tot maart 2014 6%-regeling op arbeid; ook voor ontwerp en begeleiding!

Familie Hamoen-Baumgarten: “Dirk-Jan maakt het mooie haalbaar. Je wist onze belangrijkste wens boven tafel te krijgen. De tekeningen waren verhelderend en de begeleiding tijdens het bouwen was uitstekend.

Openingstijden

Ma - Za
-
Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

10-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Construction Manager

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Archisofie Architectuurstudio in Lange Landweg 5, Onnen Groningen 9755 PT uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Onnen Groningen beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Onnen Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Onnen Groningen, 9755 PT, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3705806]